Η Εθνική εφήβων επέστρεψε από την Σερβία και μπαίνει στην τελική ευθεία για το Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ20 στην Άρτα

Μία εβδομάδα έμεινε για το πρώτο σερβίς του Β' ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών Κ20 που θα φιλοξενηθεί στην Άρτα από 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Άρτα) και Σερβία (1ος όμιλος, Βρίνιατσκα Μπάνια) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).

Συνδιοργανωτές μαζί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι ο Δήμος Αρταίων, ο Δήμος Ζηρού και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ ως προπονητήριο των αγώνων θα χρησιμοποιηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Ζηρού.

Η αποστολή της Εθνικής εφήβων επέστρεψε την Κυριακή 18 Αυγούστου από την Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας που αγωνίστηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών Κ20 καταλαμβάνοντας την 4η θέση και ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου την προετοιμασία της για το Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ20.

Ήδη η Εθνική εφήβων έκανε την πρώτη της προπόνηση στο προπονητήριο του Δήμου Ζηρού υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Λιώση και των συνεργατών του και άπαντες έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.