To NOMOS LLC Volleyball Pro Agency είναι εδώ για τους Αθλητές και τις Αθλήτριες

Η Nomos LLC ανακοινώνει υπερήφανα ότι διευρύνει τις υπηρεσίες της στην επαγγελματική αθλητική διαμεσολάβηση συστήνοντας την NOMOS LLC Volleyball Pro Agency  https://nomos-volleyball.com/ 
Η εταιρία sports consulting με έδρα το Saint Louis των Η.Π.Α. υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο του αθλητισμού εδώ και 20 χρόνια, υποστηρίζοντας τη σύμμετρη ανάπτυξη των ακαδημαϊκών και αθλητικών προσόντων και την αρχή ότι ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να αποτελεί πολλαπλασιαστή των ευκαιριών των νέων μας για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Πρωτοπόρος όπως πάντα, η Nomos LLC εξασφάλισε μέσω του νομικού της συμβούλου Κωνσταντίνου Παπαστεργίου (FIVB official license #220081) τη πρώτη επίσημη άδεια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που δόθηκε στην Ελλάδα, για να διασφαλίσει καλύτερα τις αθλήτριες, τους αθλητές αλλά και τα club με τα οποία συναλλάσσεται. 
 
Το σημαντικότερο διαφοροποιητικό στοιχείο ωστόσο είναι ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίες δεν περιορίζονται στην εύρεση ομάδων, αλλά προσφέρει υπηρεσίες 360 μοιρών που περιλαμβάνουν το σύνολο της υποστήριξης που απαιτείται για επαγγελματίες αθλήτριες και αθλητές, όπως διεθνείς συνεργασίες με τα πλέον σημαντικά πρακτορεία, φορολογική υποστήριξη, νομική συμβουλή, χορηγίες, networking και promotion για διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής καριέρας, στο χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Στόχος είναι πάντα η αξιοποίηση της ενασχόλησης με τον αθλητισμό με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. 
 
Η Nomos LLC έχει σταθερά το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των αθλητριών και αθλητών που την εμπιστεύονται. 
 
Μπορείτε να ακολουθήσετε την NOMOS LLC Volleyball Pro Agency στα social media στα παρακάτω λινκ: