Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ εν έτει 1928

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, είχε ομάδα γυναικών το 1928 (!).

Τη φωτογραφία-ντοκουμέντο δημοσιεύει η νέα επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ofivolleyball.gr και αποτελεί την επιβεβαίωση, ότι το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, είναι απο τα πιο ιστορικά και σε Πανελλήνιο επίπεδο!

Ο ΟΦΗ (Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου) ιδρύθηκε το 1925 και το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, είναι απο τα πρώτα (σχεδόν ιδρυτικά) αθλήματα, του ιστορικού σωματείου.

Τα ιστορικά στοιχεία του ΟΦΗ, αναφέρουν ότι, τα πρώτα αθλήματα που φιλοξένησε ο ΟΦΗ, ήταν το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, ο στίβος, η ποδηλασία, ενώ το 1928 κάνει την εμφάνιση της, η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ!

Στις ιστορικές αναφορές, γίνεται μάλιστα ξεχωριστή μνεία για την ομάδα γυναικών του ΟΦΗ στο βόλει.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο, που φιλοξενεί το ofivolleyball.gr είναι η πρώτη γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, το 1928 και είναι απο το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του Μάρκου Ναλετάκη, τον οποίο και το TAA ΟΦΗ με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά!

Το βόλει του ΟΦΗ, όπως και άλλα αθλήματα, "γεννήθηκαν" στο Ηράκλειο, στο ιστορικό γυμναστήριο της οδού Ιδομενέως, όπου γυμνάζονταν καθημερινά, ποδοσφαιριστές, αθλητές στίβου, παλαιστές κλπ.

 Η επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, φιλοξενεί ακόμη μια μεγάλη συνέντευξη του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος αποκαλύπτει το όραμα του για τον ΟΦΗ.

"Θέλω να δώ κάποια στιγμή γεμάτο το γήπεδο του ΟΦΗ" τονίζει, μεταξύ άλλων, ο στυλοβάτης της ομάδας.

Στην πρεμιέρα του ofivolleyball.gr και μια συνέντευξη του προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος μιλάει για τη δεύτερη του χρονιά στον πάγκο του ΟΦΗ, τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα και τους στόχους που θέτει, για τη νέα σεζόν.

"Πέρσι βάλαμε τις βάσεις, φέτος πάμε για κάτι καλύτερο" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει να εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει επιλέξει, για το φετινό ρόστερ.

Μπείτε στο ofivolleyball.gr και ενημερωθείτε για όλα τα νέα απο τον οργανισμό βόλει του ΟΦΗ (ανδρική ομάδα, γυναικεία ομάδα, υποδομές, ειδήσεις, συνεντεύξεις, ανάλυση αγώνων, αποτελέσματα και βαθμολογίες, αλλά και VIDEOS απο το επίσημο κανάλι του μοναδικού εκπροσώπου της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία).

Φωτογραφία-Ντοκουμέντο: Ο ΟΦΗ είχε ομάδα βόλει γυναικών το 1928 (!) (ofivolleyball.gr)

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΦΗ