Μπόσκαν: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα" (VIDEO)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Slobodan Boskan μίλησε στην κάμερα του Greekvolley μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΟΠ Κηφισιά για το League Cup.

  «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που κέρδισε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Στο πρώτο σετ είχαμε πρόβλημα στην αρχή να βρούμε το ρυθμό μας, η Κηφισιά ξεκίνησε πολύ καλά, έπαιξε πολύ καλά όλο το σετ. Είχαμε κάποια προβλήματα σε όλο το σετ αλλά στο τέλος του σετ βρήκαμε το ρυθμό μας, πώς να παίξουμε καλά και στο τέλος κερδίσαμε το σετ. Ήταν πολύ καλό αυτό που είδα σήμερα, είδα μεγάλες δυνατότητες  που έχει η ομάδα μου, πως είναι ικανή να παίξει όταν βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση."

Τι γνωρίζει για τον Ηρακλή Χαλκίδας

"Ξέρω τα πάντα για την ομάδα, παίξαμε 3 παιχνίδια την έχουμε αναλύσει, είμαστε προετοιμασμένοι για τον Ηρακλή περιμένω ότι θα κερδίσουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ξέρω εχτές δεν έπαιξε καλά η Χαλκίδα, δε ξέρω γιατί, γιατί μπορεί να παίξει καλύτερα. Περιμένω αύριο εναντίον μας να παίξουν πολύ καλύτερα."

Τι γνώμη έχει για την Κηφισιά

"Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα πολύ έμπειρη, με καλό πασαδόρο, τον Χριστοφιδέλη, Γιορντάνοφ, τον Πούλκο ξέρουν πώς να παίξουν κι αν τους δώσεις την ευκαιρία να παίξουν καλά θα το κάνουν γι’ αυτό χαίρομαι που κερδίσαμε 3-0."

Παίκτης ή προπονητής στον Ολυμπιακό

"Η μεγάλη διαφορά είναι πως όταν είσαι παίκτης σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου πως θα παίξεις εσύ, πως θα παίξεις καλύτερα αλλά σαν προπονητής πρέπει να σκεφτείς για όλη την ομάδα για όλους τους παίκτες ιδιαίτερα όταν είσαι προπονητής του Ολυμπιακού μιας σπουδαίας ομάδας με οπαδούς με πολλές προσδοκίες, σαν προπονητής της ομάδας θέλω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν για την ομάδα μας για μένα σαν προπονητή και για τους οπαδούς μας.»

 

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « League Cup: Ολυμπιακός - ΑΟΠ Κηφισιά (VIDEO) Χτύπησε ο Γκόμεζ »