Θ. Γεωργακόπουλος: «Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με τον Απόλλων»

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδας κινείται πλέον η ομάδα βάλει της Ε.Α.Π. η οποία μετά από την χθεσινή κλήρωση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο εντός έδρας τον Απόλλων Πατρών για την Β’ φάση της διοργάνωσης.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η Ε.Α.Π. να αντιμετωπίσει σε διάστημα μιας εβδομάδας τον Απόλλων αλλά αυτή την φορά όχι για το πρωτάθλημα αλλά για το κύπελλο Ελλάδας.

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Θάνος Γεωργακόπουλος μίλησε στο eapatron.gr τόσο για τον αγώνα πρωταθλήματος όσο και για την αναμέτρηση κυπέλλου.

-Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλων έχει διαφορές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος;

Θ.Γ.: «Νομίζω πως όχι, θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι νοκ-άουτ αναμέτρηση και αυτό από μόνο του δείχνει ότι μιλάμε για διαφορετικά δεδόμενα. Παρόλα αυτά δικός μας στόχος παραμένει να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

-Θα παίξει ρόλο ότι η Ε.Α.Π. είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι;

Θ.Γ.: «Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει όμως μέχρι εκεί. Αν δεν παίξουμε καλό βόλεϊ δεν θα κερδίσουμε ωστόσο είπαμε είναι διαφορετικό ματς αλλά θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη και παράλληλα να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο».

-Ποιο στόχο έχει στο πρωτάθλημα;

Θ.Γ.: «Κοιτάξτε, ως πρώτος στόχος στην Ε.Α.Π. είναι η παραμονή μας στην κατηγορία ωστόσο πιστεύω πως ο πραγματικός στόχος μας είναι άλλος και μιλάμε για την άνοδο στην Προ-Λιγκ. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί».