Πρόκριση του Μίλωνα επί της ΑΕΚ στο κύπελλο

H AEK είπε «αντίο» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς αποκλείστηκε από την ομάδα του Μίλωνα χάνοντας 3-1 σετ.

Η ΑΕΚ, δε μπόρεσε να αντισταθεί στο Μίλωνα που έκανε πολύ καλό παιχνίδι καθώς έκανε κάποια εύκολα λάθη που της στέρησαν κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας προηγήθηκε με 13-9 η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στον τόπο στο 20-19 αλλά ο Μίλωνας πήρε το σετ 25-22. ΑΕΚ και Μίλωνας πάλεψαν πολύ στο σετ που ακολούθησε με αποτέλεσμα να γίνει μάχη στον πόντο και τελικά η ΑΕΚ να ισοφαρίσει σε 1-1 κατακτώντας το σετ 32-30. Στη συνέχεια και το τρίτο σετ ήταν πολύ κοντά στο σκορ για τις δύο ομάδες μετά το 19-19 η ΑΕΚ δέχτηκε ένα σερί 6-2 κι έχασε το σετ. Στο τέταρτο η ΑΕΚ παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Μίλωνας να προηγηθεί 21-18 και να πάρει το σετ 25-18 με ένα νέο σερί 4-0.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κεντρικός της ΑΕΚ, Σοφοκλής Βήτας συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο ώμο αλλά αγωνίστηκε κανονικά με την «ένωση».

Μίλωνας (Ντόζης): Αναστασόπουλος, Περγάμαλης Γ., Περγάμαλης Στρ., Μανίκας, Κισκήρας, Σαλωνίτης, Μουσίκας (λ) / Πανούσος, Παπαδόπουλος

ΑΕΚ (Παπαδόπουλος): Βήτας Σ., Χατζηγεωργίου, Δανιάς, Αγγέλης, Μάντζιος, Μιχαλόπουλος, Ρούσσος (λ) / Βήτας Γ., Καλλιντέρης