Προκρίθηκε η Νίκη εις βάρος της Ελπίδας

Σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας η Ελπίδα Αμπελοκήπων αποκλείστηκε από τη Νίκη Αιγινίου.

Η Νίκη Αιγινίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια προκρίθηκε καθώς έφτασε εύκολα στο 3-0.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην υποδοχή και δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά το σερβίς της Νίκης.

Τα λάθη στο πρώτο σε και το σερβίς του Μαυροβουνιώτη έκαναν το 10-14 με αποτέλεσμα να μη μπορεί ποτέ να πλησιάσει ξανά η γηπεδούχος ομάδας και το 25-19 να έρθει εύκολα για τη Νίκη. Αρκετά τα παράπονα για τη διαιτησία σε αυτό το σετ από πλευράς Ελπίδας καθώς ο Καραβιδόπουλος χρεώθηκε κίτρινη στο 11-17 και κόκκινη στην επόμενη φάση και να γίνει το 11-19 υπέρ της Νίκης.

Στο δεύτερο σετ η Ελπίδα ξεκίνησε με αλλαγές σε ένα σετ που ξεκίνησε ισορροπημένα αλλά για άλλη μια φορά η καλή εικόνα της ελπίδας χάλασε εξαιτίας του σερβίς της  Νίκης και στο 5-9 ο Καραβιδόπουλος πήρε τάιμ άουτ. Η Ελπίδα πλησίασε στο 11-12 μετά από καλές επιθέσεις αλλά αυτό κράτησε για λίγο καθώς η Νίκη έφυγε πάλι μπροστά έγινε το 17-21 και η Νίκη πήρε το σετ 25-19.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ, η Ελπίδα έκανε αλλαγές παίζοντας με πολλούς παίκτες από το εφηβικό. Η Νίκη έκανε εύκολα το 4-1, και 7-9 μια μικρή διαφορά που κρατήθηκε ως το 10-12 γιατί η Νίκη εδώ ανέβασε ξανά απόδοση δυσκόλεψε την υποδοχή της Ελπίδας και το σετ πήγε εύκολα στη φιλοξενούμενη ομάδα από 15-23 σε 18-25.

 TA SET: 19-25,19-25, 18-25

Ελπίδα  (Καραβιδόπουλος) : Σταυρακάκης, Μπολέτος, Καραβιδόπουλος, Μούχλιας, Μωρές, Ναζίρης, Μιχελάκης (λ) / Επιτροπάκης, Γαληρόπουλος, Γκουδελόπουλος

Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης) : Παπαλεξίου, Μαυροβουνιώτης, Δημητριάδης, Μήλης, Βουλκίδης, Γκορίδης, Aντωνιάδης (λ)/Ματσκίδης (λ), Κιοσές, Μουράτης, Κόκκινος,