Χρυσομάλλη, Καζάζης και Ζωλασταθιάδης για το παιχνίδι του κυπέλλου (VIDEO)

Τέσσερεις ημέρες μετά τη δύσκολη επικράτησή του απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα αυτή τη φορά με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου στο κλειστό του Μετς και πανηγύρισε την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής των “πρασίνων”, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε για τον αγώνα στην κάμερα του Nstv: “Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ και έπρεπε να είμαστε σοβαροί χωρίς περιθώρια λαθών. Αυτό το καταφέραμε, πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θέλω πάντως να δώσω συγχαρητήρια στον Αίαντα γιατί είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα”.

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Χρυσομάλλη, αναφέρθηκε στους τομείς τους οποίους βελτίωσαν εκείνη και οι συμπαίκτριές της προκειμένου να πάρουν μια πιο εύκολη νίκη: “Στο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν τα είχαμε πάει πολύ καλά, δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες. Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα και πήραμε την πρόκριση που ήταν το ζητούμενο. Πιέσαμε λίγο παραπάνω στο σερβίς, παίξαμε καλύτερη άμυνα και επίσης τα πήγαμε πολύ καλά στο μπλοκ”.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και στη σημασία που θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να δώσει η διοργανώτρια αρχή στα γεωγραφικά κριτήρια για τον ορισμό των αγώνων: “Πολλές από τις παίκτριές μας είναι μαθήτριες, φοιτήτριες ή εργαζόμενα κορίτσια. Εμείς αναγκαστήκαμε να έρθουμε με μισή ομάδα στην Αθήνα. Στους άνδρες, η ίδια διοργάνωση διαθέτει γεωγραφικά κριτήρια για τους αγώνες, στις γυναίκες όμως όχι. Είχαμε πολλές απουσίες και ήρθε ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις το ίδιο καλά σε δύο κολλητά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό”.

 

Τα σετ: 25-12, 25-16, 25-17

Πολυμέσα