Αγγελόπουλος: «Μόνο κέρδη από τη μάχη με Κηφισιά, καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Ο προπονητής της ΕΑΠ, Άρης Αγγελόπουλος μίλησε στη σελίδα του συλλόγου eapatron.gr για το αυριανό (19.00) εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ΄ φάσης Kυπέλλου Ελλάδας.

«Το παιχνίδι μπορούμε να το δούμε από δυο πλευρές, το ένα είναι το γιορτινό σκέλος που μετά από 5 χρόνια η ΕΑΠ θα παίξει με ομάδα από τη Volleyleague και το άλλο είναι από αγωνιστικής πλευράς, καθώς θα παίξουμε με ομάδα που διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου που μέχρι στιγμής τους έβλεπε από την τηλεόραση. Ο βασικός στόχος της ΕΑΠ ήταν να φτάσει και να αγωνιστεί στην έδρα της με ομάδα από volleyleague ώστε να δει από κοντά το επίπεδο της υψηλότερης κατηγορίας

Είναι μια μεγάλη στιγμή για το σωματείο που μόνο κέρδη θα έχει σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν διεκδικήσουμε πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε άλλη ταχύτητα και αυτό είναι καλό γιατί θα μας τραβήξει και εμάς να ανεβάσουμε ταχύτητα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν τα νέα παιδιά στο χώρο του Πατρινού βόλεϊ».