Ο Γάτσης θα μπλοκάρει για τον Φίλιππο Βέροιας τη νέα σεζόν (VIDEO)

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αναστάση Γάτση.

Ο 29χρονος Κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε στο Λαογραφικό Μουσείο Σελίου το νέο του συμβόλαιο και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των "ερυθρόλευκων της Βέροιας", ενόψει της νέας σεζόν 2020-2021της Volley League.

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1991, στην Αθήνα ο Τάσος Γάτσης , που στο παρελθόν συνεργάστηκε ξανά με τον προπονητή, Σωκράτη Τζιουμάκα και τους φετινούς άσους του Φιλίππου Βέροιας, Κώστα Προύσαλη, Αντώνη Μπουράκη, Στέλιο και Γιώργο Τζιουμάκα, αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 1.95μ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Έδεσσα το 2007-08, ενώ από το 2008 έως το 2010 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Με το «Γηραιό» το 2008-09 κατέκτησε στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης τον τίτλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, επιτυχία που επανέλαβε και την επόμενη σεζόν στην Αθήνα, στη Νέα Ερυθραία.

Ακολούθησαν τα τρία επόμενα χρόνια στο Αιγίνιο, όπου το 2013 πανηγύρισε με την τοπική Νίκη την κατάκτηση του τίτλου της Α2 Ανδρών και την ιστορική άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Τη σεζόν 2013-14 μεταπήδησε στον Άρη, όπου αγωνίστηκε για μία χρόνια και μετέπειτα επέστρεψε στον Ηρακλή, του οποίου το «ρόπαλο» κρατούσε στα χέρια του μέχρι και το 2017.

Ντυμένος στα «κυανόλευκα», κάτω από δύσκολες συνθήκες, συνέβαλλε τα μέγιστα το 2015 με την κατάκτηση του τίτλου της Α2 Ανδρών στην επιστροφή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ.

Το 2018 σαλπάρει για τη Σύρο και επιβιβάζεται στο «Πειρατικό» του τοπικού Φοίνικα.

Την επόμενη σεζόν 2018-19 επιστρέφει ξανά στη "Νύμφη του Βορρά", αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε το 2019 Κυπελλούχος Ελλάδας .

Στον τελικό της Ιεράπετρας ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή των φιναλίστ Γιώργου Τζιουμάκα, Προύσαλη και Μπουράκη, Φέτος με την ομάδα του έφτασε μέχρι τα πλέι οφ της Volley League, όπου αποκλείστηκε από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Ως διεθνής με τις Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, το 2010 στη Νέα Δοϊράνη της πρώην FYROM, ο Γάτσης με συμπαίκτη τον Γιώργο Τζιουμάκα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων, καθώς στον τελικό ηττήθηκε 3-1 σετ από τη Σερβία, την ομάδα που ένα χρόνο πριν είχε αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Παίδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Φίλιππου Βέροιας ο Τάσος Γάτσης, εξέφρασε μεταξύ άλλων την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του και το γεγονός ότι θα βρεθεί ξανά με πρώην συμπαίκτες, έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν και έδειξε πανέτοιμος για την προετοιμασία στο Σέλι, δίνοντας μάλιστα πρώτος το σύνθημα για σκληρή δουλειά.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο Γάτση στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις»

Παρουσίαση Γάτση στο Σέλι

Μέσω του Video  παρουσίασης του νέου αποκτήματος του Φίλιππου Βέροιας, Αναστάση Γάτση, οι φίλοι του αθλήματος μπορούν από σήμερα να πάρουν μία «πρώτη γεύση» από το απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλον στο Σέλι, στις δυτικές πλαγιές του όρους Βερμίου .  

Εκεί, τις επόμενες μέρες, παλιοί και νέοι αθλητές, έχουν ραντεβού στο ψηλότερο χωριό της Ελλάδας, για να πραγματοποιήσουν, σε υψόμετρο 1500μ και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες το βασικό στάδιο της φετινής τους προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού μας, Σωκράτη Τζιουμάκα.

Πολυμέσα