Ο.Φ.Η: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντισλαβς Μπλούμπεργκς (VIDEO)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 24χρονος (1μ.98) διεθνής Λετονός κεντρικός Βλάντισλάβς Μπλούμπεργκς (Vladislavs Blumbergs), ο οποίος αποτελεί μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση, της ομάδας βόλει του συλλόγου, στην προσπάθεια της, να παρουσιαστεί πιο δυνατή, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπλούμπεργκς, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά απο εκείνες του διεθνή διαγώνιου Γιώργου Τζιουμάκα και του Τούρκου ακραίου Αλτάι Ντεμιρτσί.

Ο διεθνής Λετονός κεντρικός, καρφώνει στα 345 και μπλοκάρει στα 325 και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ, στις μάχες πάνω στο φιλέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, αγωνιζόταν στην Γαλλία με τη Λιόν (ASUL Lyon Volley), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Λετονική SK Jēkabpils Lūši.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι "είναι για μένα μια νέα πρόκληση. Ηρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω ότι είναι πιθανό. Θα δουλέψω σκληρά για να την βοηθήσω να τα καταφέρει".

Για το αν γνωρίζει κάτι από το Ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε ότι "ξέρω κάποια πράγματα για την Ελληνική Λίγκα. Ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ερμάνς Έγκλεσκαλνς, που έπαιξε στον Ολυμπιακό, μου έχει μιλήσει και θα συζητάω μαζί του, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μετράω την άποψη του. Μου έχει πεί ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα".

Για τον ΟΦΗ, ο Μπλούμπεργκς ανέφερε ότι "για τον ΟΦΗ, μου μίλησε ο ατζέντης μου και είδα κάποια πράγματα απο το ίντερνετ. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου".

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο Μπλούμπεργκς, τίθεται αμέσως στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα και γίνεται προσπάθεια να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης, στην Κηφισιά (17:30), για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δείτε τον Vladislavs Blumbergs αγωνιζόμενο στο παρακάτω VIDEO.

Πολυμέσα