Άθλος Ορεστιάδας: Λύση συνεργασίας με τον Θοδωρή Χουσίδη

Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Χουσίδη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η «οικογένεια» του Άθλου ευχαριστεί τον Θοδωρή για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα. "Πιστός στρατιώτης", ο "αρχιτέκτονας" της ιστορικής ανόδου, όποια στιγμή κι αν ζητήθηκε η συνδρομή του, ήταν εκεί, στην άκρη του πάγκου μας, δείγμα του εξαίρετου ήθους και επαγγελματισμού που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

"Τεό" σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και κυρίως καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα. Παραμένεις σημαντικό "κομμάτι" της ιστορίας του Άθλου και ίσως κάποια μέρα στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν και να πανηγυρίσουμε ακόμη πιο σημαντικές επιτυχίες της ομάδας μας
 
Ο Θοδωρής Χουσίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ορεστιάδας:
 
"Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν όλο αυτό που νιώθω για όλα οσα περάσαμε, διοίκηση, παίκτες φίλαθλοι κτλ. ειδικά αυτές τις 2 τελευταίες σεζόν!!
Η ομάδα του Άθλου είναι υγιής ομάδα και είναι ομάδα όλης της πόλης και της περιοχής!
Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το μηδέν ο Πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης με τους λοιπούς διοικητικούς παράγοντες και την έφτασε στην Volleyleague!!
Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο Κ. Γιώργο Τσολακίδη και το ΤΑΑ του Άθλου, Σπαθόπουλο Σάκη, Κιλούδη Στράτο, Ουζουνίδη Νικο που με εμπιστεύτηκαν τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας!
Όπως είπα και στις πρώτες μου δηλώσεις ως προπονητής του Άθλου, δηλώνω παρών και στρατιώτης οπότε και αν με χρειαστεί η ομάδα! Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να φύγω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την πόλη.
Ευχαριστώ και τους παίκτες της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, όπως επίσης και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη τους!
Ευχαριστώ και τους προπονητές Ατανάς Πετρόφ και Ηλία Κρεουζη για την συνεργασία όπως και το υπόλοιπο προπονητικό staff Στέλλα Σταματοπουλου, Τσακπίνη Γιώργο, Μιλτιάδη Τζίρα, Ιπποκράτη Δήμητσα, Τριανταφυλλίδη Γιάννη, Λαχτάρα Γιώργο, Μήττα Κωνσταντίνο, Στέλιο Πενεφ καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν για την συνεργασία που είχαμε.
Ένα τελευταίο και ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους αφανείς ανθρώπους που με στήριξαν γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν το ίδιο.
Εύχομαι να είμαστε καλά και υγιείς και σύντομα να τα πούμε από κοντά μέσα στο γήπεδο!"