Αμαζόνα ντύθηκε η Giovana Laregui Lopez

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα ακραία Giovana Laregui Lopez.

Η προσθήκη της 23χρονης αθλήτριας με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας, θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του προπονητικού team που καλείται να συνθέσει το επιθετικό παζλ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με στόχο να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του απαιτητικού πρωταθλήματος της VolleyLeague.

Παίκτρια της ομάδας του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Ιλινόι, από το 2022 έως το 2024, διακρίθηκε στο πρωτάθλημα του NCAA, ενώ ανακηρύχθηκε αθλήτρια της χρονιάς στο Ohio Valley Conference (OVC) για την περίοδο 2023-24. Επιπλέον για δύο συναπτά έτη το 2022 και το 2023 αναδείχθηκε παίκτρια της χρονιάς στο OVC.

Κατά την περσινή χρονιά η López κατέλαβε την τέταρτη θέση στο NCAA σε άσους, επιτυγχάνοντας συνολικά 67, ενώ οι υψηλές επιθετικές επιδόσεις της είχαν ως αποτέλεσμα να αποσπάσει την τιμητική διάκριση AVCA Honorable Mention All-American.

 Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στην Giovana Laregui Lopez υγεία και καλή επιτυχία.