Στον τελικό του "Στέλιος Καλαϊτζής" ο Πανερυθραϊκός

Στον τελικό του τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής" θα αγωνιστεί αύριο ο Πανερυθραϊκός.

Με επιτυχία ξεκίνησε το Σαββάτο 21/10 στη Νέα Ερυθραία το 30ο τουρνουά στη μνήμη του παράγοντα του Πανερυθραϊκού, Στέλιου Καλαϊτζή.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Πανιώνιος επικράτησε του ΑΟ Αιγιαλέων με 3-2 σετ ( Α.Ο. Αιγιαλέων-Γ.Σ. Πανιώνιος 2-3(21-25, 25-23, 19-25,25-21, 12-15) σε ένα παιχνίδι που ομάδες μοιράστηκαν σετ κι εντυπώσεις αλλά ο Πανιώνιος, που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα με στόχο τις πρώτες θέσεις, πήρε τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Πανερυθραϊκός αντιμετώπισε το νεοφώτιστο Ήφαιστο Φλώρινας που με ένα πολύ δυνατό ρόστερ έχει υψηλούς στόχους για τη σεζόν. Ωστόσο, στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, αγωνίστηκε χωρίς τους ξένους του. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μπήκε με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό στο Παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ. Ο Ήφαιστος ισοφάρισε σε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σετ επικρατώντας 28-26, για να απαντήσει αμέσως μετά ο Πανερυθραϊκός και να κατακτήσει τα δύο επόμενα σετ και το παιχνίδι (25-23, 26-28, 25-23, 26-24) .

Αύριο στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας στις 17.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον ΑΟ Αιγιαλέων και τον Ήφαιστο Φλώρινας κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και τον Πανιώνιο (θα ακολουθήσουν βραβεύσεις).