Οι στόχοι και δύο μεγάλες μεταγραφές για τον Ήφαιστο Φλώρινας (video)

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Ήφαιστος Φλώρινας την Κυριακή, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, και αποκάλυψε πολλά νέα και χαρμόσυνα γεγονότα.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Λουκάς, ο οποίος δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στη νέα διοίκηση και παραμένει κομμάτι αυτής, ενώ ακολούθησε η τοποθέτηση του νέου προέδρου Σπύρος Σπυρούδης.

Η νέα διοίκηση παρουσίασε το νέο προπονητικό επιτελείο, το οποίο πλέον θα αποτελείται από τους παρακάτω πέντε προπονητές:

– Σπύρος Γκολίτσης (ανδρικό)

– Γιώργος Ακριτίδης (γυναίκες και παγκορασίδες)

– Θωμάς Βελιάνης (κορασίδες)

– Χρήστος Μπουκουβάλας (παίδες – παμπαίδες)

– Αφροδίτη Σεχίδου (ακαδημία και προ αγωνιστικά τμήματα).

Στη συνέχεια, η νέα διοίκηση τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους χορηγούς του Ηφαίστου τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η συμβολή τους στην πορεία και την ανάπτυξη της ομάδας. Ασφαλώς, οι άνθρωποι του Ηφαίστου αναφέρθηκαν και στην υποστήριξη των τοπικών αρχών, καθώς ο Δήμος Φλώρινας, η Π.Ε. Φλώρινας αλλά και οι βουλευτές βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που έκαναν αίσθηση, καθώς πρόκειται για αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς (με συμμετοχές και των δύο στις Εθνικές τους ομάδες).

Αναφερόμαστε στον Κουβανό διαγώνιο Νταριέλ Άλμπο με ύψος 2.03 και τον Βραζιλιάνο κεντρικό Λουίς Σίλβα Πεντράο με ύψος 2.05.

Και οι δύο αθλητές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σπύρο Γκολίτση, τονίζοντας στις δηλώσεις τους ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η πρόσκληση του γνώριμου προπονητή τους για να έρθουν και αγωνιστούν στη Φλώρινα.

Ο Ήφαιστος φαίνεται ότι δυναμώνει σημαντικά σε όλα τα επίπεδα και η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Φλωρινιώτες να προμηθευτούν από μια κάρτα διαρκείας συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει του νέους στόχους που έχει θέσει, κάνοντας πράξη και το νέο σύνθημα στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε: “Για να κάνουμε τη Φλώρινα περήφανη!”

πηγή: https://neaflorina.gr

 

 

Πολυμέσα