Ξεκινάει ο Πανερυθραϊκός

Το ραντεβού έχει οριστεί για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18.30 (Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής») όταν η ομάδα Βόλεϊ του Πανευθραϊκού Α.Σ. θα συναντηθεί ξανά για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.
 
Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου όλοι στο γυμναστήριο θα δουλεύουν.
Δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα στηριχθεί στο σωστό μείγμα νέων ταλαντούχων αθλητών όπως οι Μπάος, Ρεστέμης, Καλλιμάνης, Αναγνωστάκης συνεργαζόμενοι με παίκτες σαν τους Παύλου, Μάρκου, Καούνη, Δορδοκίδη, Κοσμά σχεδόν «νέους» στην κατηγορία που θα πρέπει να εγκλιματιστούν άμεσα στη νέα πραγματικότητα πλαισιωμένοι με τους έμπειρους όπως οι Σαλωνίτης, Πλεμμένος, Τασάκος που διαχειρίζονται καλύτερα συγκεκριμένες αγωνιστικές καταστάσεις.
Της ομάδας θα ηγείται ο Νίκος Κρέτσης, ο μαέστρος που θα ενορχηστρώσει τη φετινή παράσταση η οποία θα είναι γεμάτη ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΠΑΘΟΣ και σας υποσχόμαστε ότι θα σας προσφέρει συγκινήσεις και στιγμές μεγάλης έντασης.
Ο κόουτς δήλωσε «Θα έχουμε εννέα εβδομάδες δουλειάς μπροστά μας κατά τις οποίες θα προχωρήσουμε προοδευτικά με τις επιβαρύνσεις των αθλητών και στόχος είναι να είμαστε άμεσα ανταγωνιστικοί στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της PreLeague. Με ποιότητα και δουλειά και μόνο τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρωτάθλημα της PreLeague.