Επίσημη «πρώτη» με φιλοδοξίες για τον ΑΡΗ (photostory)

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο κλειστό της Μίκρας.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, όσον αφορά τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και στους αθλητές, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρόγραμμα της πρώτης συγκέντρωσης περιλάμβανε έμφαση στην φυσική κατάσταση, αλλά και ασκήσεις τεχνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Ίλιτς Τσέντομιρ δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας όπου κάνουμε γενική ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Στην πρώτη μας μέρα αρχίσαμε με πολλές ασκήσεις τεχνικής και επαφής. Σιγά σιγά μπαίνουμε στη δεύτερη εβδομάδα, η οποία θα είναι πιο δυναμική. Συνολικά η προετοιμασία θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες. Θα έχουμε πολλά τουρνουά που θα συμμετάσχουμε. Θεωρώ ότι η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΑΡΗ. Κρατήσαμε μερικούς παίκτες από πέρυσι και ενισχύσαμε την ομάδα με ξένους που έχουν καλή «αξία.» Φέτος θα πάμε ένα βήμα παραπάνω και θα θέλαμε στο πλευρό μας τον κόσμο να μας στηρίξει».

Ο παίκτης της ομάδας, Μάκης Κανέλλος, τόνισε:

«Εύχομαι καλή αρχή με υγεία για όλους. Ο στόχος της ομάδας είναι μόνο ένας, Η άνοδος η οποία και θα επέλθει. Βλέπω πολλή όρεξη και ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά το αποτέλεσμα θα έρθει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTOSTORY ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΠ ΑΡΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK