Ξεκίνησε τη σεζόν ο Πανιώνιος (VIDEO)

Στο δημοτικό γήπεδο Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, η οποία ξεκίνησε έτσι και επίσημα πλέον την προετοιμασία της εν όψει της νέας απαιτητικής χρονιάς που θα τη βρει στη νεοσύστατη κατηγορία που ονομάζεται Pre League.

Εμείς, παρευρεθήκαμε στην “πρώτη” των “κυανέρυθρων” κοριτσιών και μίλησαμε με την προπονήτρια της ομάδας, με κάποιες από τις παίκτριες που ήταν και πέρσι στο σύλλογο, ενώ γνωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε στην κάμερα τις νέες μεταγραφές του Πανιωνίου αυτό το καλοκαίρι.

Αρχικά, η τεχνικός του Ιστορικού, Μαρία Καλαρά, μίλησε για τις αλλαγές στον φετινό Πανιώνιο αλλά και για τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά: “Έχουν έρθει αρκετά κορίτσια, έχει μείνει και ένας πολύ καλός κορμός από πέρσι και θέλουμε να δέσει σιγά σιγά η ομάδα και να γίνουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Φέτος θα πάρουμε μέρος σε μία πολύ δυνατή κατηγορία. Θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα, στο οποίο ελπίζουμε να είμαστε πρώτα απ' όλα υγιείς και από κει και πέρα να βρεθούμε σαν ομάδα και να πάμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Μία από τις κορυφαίες παίκτριες των “κυανέρυθρων” την περσινή σεζόν, η Φαίη Μπακοδήμου, αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που ήρθαν στο σύλλογο και στο πόσο θα τη βοηθήσουν εν όψει της νέας χρονιάς οι εμπειρίες που αποκόμισε από τις περσινές της συμμετοχές στη γυναικεία ομάδα αλλά και τη διάκριση στο πρωτάθλημα Νεανίδων: “Έχουν έρθει πολλά καινούρια άτομα στην ομάδα, ακόμη είμαστε στο στάδιο που γνωριζόμαστε και προσπαθούμε να βάλουμε τα νέα κορίτσια στο κλίμα του Πανιωνίου. Από κει και πέρα, η νέα περίοδος θα είναι πιο ανταγωνιστική από πέρσι και οποιεσδήποτε εμπειρίες παίρνεις μέσα στο γήπεδο είναι χρήσιμες, μαθαίνεις από αυτές και τις χρησιμοποιείς στα επόμενα χρόνια. Η περσινή χρονιά για μένα ήταν τεράστια εμπειρία και θα ήθελα να ξαναζήσω παρόμοιες στιγμές”.

Η Εύη Φλιάκου μοιράστηκε κι αυτή μαζί μας τις σκέψεις της για τη νέα χρονιά: “Θα συμμετέχουμε σε μια πιο δύσκολη διοργάνωση από την Α2. Θέλουμε σαν καινούρια ομάδα να δέσουμε μεταξύ μας, να έχουμε ένα καλό κλίμα και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Επίσης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, Στέλλα Λαγουδάκη, Άννα Καρπουζά, Βασιλική Χατζηκωνσταντά, Ελευθερία Μανιατογιάννη, Δίκη Κάλλη και Βάσια Νικολοπούλου, μας μίλησαν για τις πρώτες τους εντυπώσεις από τη νέα τους ομάδα. 

ΠΗΓΗ www.nstv.gr

 

Πολυμέσα