Τον Ιούνιο το 3ο συνέδριο για την πετοσφαίριση από τον ΣΦΕΕΟΠ

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) σε συνεργασία με τα μέλη ΔΕΠ με γνωστικό αντικείμενο την Πετοσφαίριση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) θα διοργανώσει στις 5-7 Ιουνίου 2020 το 3ο Συνέδριο στη χώρα μας για την Πετοσφαίριση με θέμα:

«Η συμβολή των αθλητικών επιστημών στην Πετοσφαίριση»

Στο Συνέδριο το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ (Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη, Αθήνα), θα κληθούν να συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι των φορέων του αθλήματος, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι του αθλήματός μας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι μέσα από τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων και όσων συμμετέχουν στα δρώμενα του ελληνικού βόλεϊ να υπάρξει κοινός προβληματισμός και συζήτηση γενικότερα για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και ειδικότερα για την ανάπτυξή του και τις εθνικές ομάδες.

Στο 3ο Συνέδριο δίνεται ξεχωριστή βαρύτητα, στις επιστημονικές εργασίες, που θα αξιολογούνται από Επιστημονική Επιτροπή, της οποίας η σύσταση και η σύνθεσή της έγινε με ευθύνη των μελών Δ.Ε.Π. της Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Παράλληλα, θα γίνονται δεκτές εισηγήσεις που θα πραγματεύονται εφαρμοσμένα παραδείγματα αθλητικών προγραμμάτων ή μελέτες περιπτώσεων που αναδεικνύουν καλές πρακτικές στους τομείς της διοίκησης, του αθλητικού σχεδιασμού και του προπονητικού προγραμματισμού.

Στην ιστοσελίδα του Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π., www.hellasvolley.gr, και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο Συνέδριο 2020 υπάρχει λεπτομερής αναφορά στις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, στις διαδικασίες εγγραφής συνέδρων, υποβολής επιστημονικών εργασιών και εισηγήσεων.

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα η απαραίτητη πληροφόρηση για τους προσκεκλημένους ομιλητές του Συνεδρίου, τα παράλληλα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και κάθε επιμέρους χρήσιμη διευκρίνιση.

 

Η Συντονιστική επιτροπή Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.