Pantelis

Τα παιδιά των καλοκαιρινών καμπ του Δήμου Αθηναίων έπαιξαν μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Συντάγματος

Μια ξεχωριστή στιγμή μοιράστηκαν τα παιδιά των Καλοκαιρινών Camps του Δήμου Αθηναίων που φιλοξενήθηκαν σήμερα Παρασκευή 19/7 στο γήπεδο του Athens Finals 2024 στη πλατεία Συντάγματος.

  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Athens Finals 2024: Χαντζή, Σαριδάκη και Καραγκούνη, Λάβδα προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό γυναικών

Η Έλενα Χαντζή με την Λήδα Σαριδάκη και η Δήμητρα Καραγκούνη με την Ευανθία Λάβδα συμπλήρωσαν το παζλ του κυρίως ταμπλό στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Athens Finals 2024: Αυτές είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στην πλατεία Συντάγματος

Εν ενεργεία πρωταθλητές που θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, πρώην που θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή, επίδοξοι διεκδικητές του θρόνου, αλλά και ανταγωνισμός μεταξύ πρώην συμπαικτών.

  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Όλοι οι φετινοί νικητές στα τουρνουά Masters έτοιμοι να γράψουν ιστορία (Video)

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου θα ανοίξει η αυλαία του Athens Finals 2024 στην πλατεία Συντάγματος με τα προκριματικά των γυναικών και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των πρωταθλητών για το 2024 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ έχει ξεκινήσει.

Νέος προπονητής για τον ν.ΟΠΕΡ στην Α2

Η οικογένεια του ν. Ο.ΠΕ.Ρ. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, Γιώργο Μπουρμπάκη, τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δήλωση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου για τον αγώνα Άρης - ΑΕΚ

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, με την ευκαιρία των προβλημάτων που δημιουργούνται στην ομαλή διεξαγωγή αγώνων στα Εθνικά Πρωταθλήματα και με αφορμή τα όσα έγιναν πριν τον ορισμό της αναμέτρησης του Άρη και της Α.Ε.Κ. για την 9η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, προέβη στη παρακάτω δήλωση:

  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Η Εθνική ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Αλεξανδρούπολη όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Αυγούστου, πριν «μετακομίσει» στο Καρπενήσι απ' όπου θα αναχωρήσει για την Πολωνία προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Επιστρέψαμε εκεί που αρχίσαν όλα – Όλοι καταλαβαίνουν την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική»

Τρία χρόνια μετά την εκκίνηση της νέας προσπάθειας της Εθνικής, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.