Ο νέος Ιωνικός μας συστήνεται...

Η διοίκηση του τμήματος volley του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ και της ELITE NIKAIA STAR VOLLEY ACADEMY ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία των αγωνιστικών ομάδων της νεοσύστατης ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2019-2020.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY, O ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ.

marmarinos

Μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά του Νίκου Μαρμαρινού με τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Νίκαιας, μια ακόμη πρόκληση για το Νίκο είναι η ανάληψη της θέσης του προπονητή στη γυναικεία ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας η οποία μετά πολλά χρόνια απουσίας, ξεκινάει την πορεία της προς τις Εθνικές κατηγορίες από την Τοπική κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την περίοδο 2019-2020.


Με την ίδια φιλοσοφία και το πρόγραμμα των περασμένων ετών αλλά και με ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο, δυναμικό αλλά και έμπειρο roster, ο Νίκος θα συνεργαστεί με μια εξαιρετική αμάδα αθλητριών οι οποίες εμπιστεύθηκαν την ιστορία και το “όνομα” του Ιωνικού για να υποστηρίξουν με θέρμη και πάθος, τους απαιτητικούς αγωνιστικούς στόχους της 3ετίας που έχουν τεθεί από τη διοίκηση του τμήματος volley και την έναρξη αυτής της προσπάθειας που σηματοδοτεί την πορεία επιστροφής του Ιωνικού στα σαλόνια των “μεγάλων” εθνικών κατηγοριών.


Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνει ως Βοηθός προπονητής ο Παναγιώτης Μαρούλης.


Θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί δίπλα σε αυτό το νέο μεγάλο ξεκίνημα του Ιωνικού Νίκαιας !


Ευχόμαστε στο Νίκο καλή επιτυχία με υγεία !

Την ομάδα θα στελεχώσουν ικανές και ταλαντούχες αθλήτριες προερχόμενες από διάφορες ομάδες.

Στη θέση Λίμπερο θα παίξουν η Ελένη Δούκα από τον Κύδωνα Χανίων και η Μαριάνθη Παπαδόγγονα από την Ειρήνη Κορυδαλλού.

Ακραίες θα είναι η Κατερίνα Χαρμπή από την ΑΕ Ρέντη, η Σίσυ Καλοκούβαρου από τον Σαρωνικό και η Αλεξάνδρα Κατσιώτη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Τις πάσες θα αναλάβουν η Βίκυ Πλακιά  και η Δώρα Θεοδωρίδου από τον Αστέρα Νίκαιας.

Το κέντρο θα στελεχώσουν η Ελένη Καμπούρη από τον Απολλώνιο, η Μαρία Μάτσικα από τον Αστέρα Νίκαιας, η Δήμητρα Βούλγαρη από τη Δραπετσώνα και Έρρικα Ζουμίδη από την Ίριδα, ενώ ακραία-διαγώνια θα είναι η Όλγα Μπελεγρίνη από τον Αίολο Ταύρου.

Η αγωνιστική εμφάνιση της γυναικείας ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας την αθλητική περίοδο 2019-2020 !


Μετά από μήνες απαιτητικής προετοιμασίας σε ΟΛΑ τα επίπεδα, η εκ νέου ενεργοποίηση και λειτουργία του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας είναι γεγονός.

Η ιστορική αυτή στιγμή συνδυάζεται με την αγωνιστική παρουσία της γυναικείας ομάδας volley του Ιωνικού η οποία αναμένεται να διασυνδέσει τη λαμπρή ιστορία που έγραψαν οι ομάδες της πόλης στο παρελθόν, με τις αναμενόμενες επιτυχίες και προκλήσεις που μέλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό είναι μεγάλη χαρά, σε μια πραγματικά ιστορική συγκυρία, να παρουσιάζουμε την αγωνιστική εμφάνιση της γυναικείας ομάδα volley του Ιωνικού (άρτι αφιχθείσα από την Ιταλία) η οποία είναι και «συλλεκτική».

stoli ionikos

Η διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας, η Ακαδημία Star Volley αλλά και οι πολυάριθμοι συνεργάτες που υποστηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε, εύχονται σε όλες τις αθλήτριες volley του συλλογου καλό καλοκαίρι και ανανεώνουν το ραντεβού τους σε λίγες εβδομάδες με μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων για τη νέα αθλητική χρονιά η οποία σηματοδοτεί μια διαρκή πορεία ανάπτυξης και επιτυχιών αλλά και το νέο ξεκίνημα-πρόκληση για το Νικαιώτικο volley.