Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Θριάμβου (VIDEO-PHOTOS)

Ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις επίπονες προπονήσεις είχαν το απόγευμα της Πέμπτης οι αθλήτριες του Θριάμβου, καθώς αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη τον τοπικό Πανιώνιο.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των γυναικών και η προπονήτρια της ομάδας, Λία Μήτση, έμεινε ικανοποιημένη βλέποντας τις αθλήτριες της να αποδίδουν κατά διαστήματα αυτά που ζητά στις προπονήσεις.

Για την ιστορία διεξήχθησαν τρία σετ και ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1.

Οι δύο προπονήτριες χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους.

Πανιώνιος (Καλαρά): Μπέη, Γκουντιμένγκο, Μπακοδήμου, Παπαδάκη, Μπανίκα Σ., Σιρίνινα, Μαλουσάρη Ζ., Χόρμη, Φλιάκου, Φωκιανού, Μπανίκα Λ., Παναγοπούλου, Μουρατίδη

Θρίαμβος (Μήτση): Χριστοδούλου, Πεδουλάκη, Στρατίκη, Βερνάδου, Λυμπροπούλου, Καρκούλια, Μπενέτση, Τσαβδαρίδου, Εικοσπεντίδου, Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Σταμάτη

Από τον Θρίαμβο απουσίαζαν οι Δρούγκα, Δριβαλιάρη και Κρύτσαλη.

Επόμενο φιλικό για τον Θρίαμβο αύριο το απόγευμα (24/9) στη Σαντορίνη με την πανίσχυρη ομάδα του ΑΟ Θήρας.

Μήτση: «Ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψουμε»

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του Θριάμβου στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο.

Η προπονήτρια της ομάδας, Λία Μήτση δήλωσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

«Σήμερα παίξαμε το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος που μας περιμένει. Ήταν μία πρώτη δοκιμασία, θεωρώ πως ήταν δύσκολη, είμαστε μετά από μια περίοδο με ένταση, με φυσική κατάσταση και κούραση στην προπόνηση.

Τα κορίτσια ήταν πολύ σφιγμένα, πολύ κουρασμένα, το βόλεϊ που ξέρουν δεν μπορούν να το βγάλουν ακόμα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη, ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψουμε ακόμα, πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, ήταν το πρώτο φιλικό απέναντι σε μία καλή ομάδα με ταλέντο».

ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

 

 

Πολυμέσα