Με το δεξί στο πρωτάθλημα ο Μυγδονιακός το 2017

Ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 8/1/2017 ο 2ος γύρος του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και ο Μυγδονιακός κέρδισε στην έδρα του την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων. Στον παγωμένο Δρυμό, αλλά στο ζεσταμένο από τους φιλάθλους του Μυγδονιακού ΔΑΚ "Παναγιώτης Νέτσικας", το ταμπλό έγραψε τελικό σκορ 3-1.

"Παγωμένα" ξεκίνησαν τα κορίτσια του Μυγδονιακού το 1ο σετ, σε αντίθεση με τις αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν γρήγορα πίσω στο σκορ και τελικά να χάσουν το 1ο σετ (19-25). Στα δύο επόμενα πανομοιότυπα σετ οι γηπεδούχες "ζεστάθηκαν" (25-16)(25-16), υποχρεώνοντας τα κορίτσια των Πεύκων να αναζητήσουν λύσεις για τη διαφορά πόντων των -9 που έμοιαζε με την εξωτερική θερμοκρασία. Οι λύσεις των Ακαδημιών δεν ήταν αρκετές και το 4ο σετ τέλειωσε υπέρ του Μυγδονιακού (25-23).

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Βεργή Γωγώ, Νίκα Κων/να, Φούρα Ξανθή, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ : (Καλτσίκης Γεώργιος) Μοσχούλα Σ. (C), Δαουτζόγλου Α., Διαμαντή Β., Τσαρτσίδου Ε., Κοτσικάρη Δ., Νέτζα Ρ., Μαραγκούλια Α. (λ), Νικήσιανλη Ε. (λ), Βέντζιου Π., Σωτηριάδου Α., Πεχλίδου Α., Κύρκου Σ., Μηλία Λ