Προκρίθηκε το ΠΑΚ Χαλανδρίου στο final-4 του κυπέλου

 

Μετά από μια καλή εμφάνιση, η Ομάδα του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, πήρε το τρίτο εισιτήριο για το final-4 του κυπέλλου Γυναικών βόλεϊ και αισιοδοξεί για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Στα πλαίσια της 4ης φάσης, η Ομάδα μας αντιμετώπισε στο Κορωπί, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 την ομώνυμη Ομάδα του ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Η Ομάδα μας επικράτησε με σκορ 0-3 και σετ 13-25, 15-25, 17-25.

Χωρίς να διεξαχθεί παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών η Ομάδα μας κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της και παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριές μας. 

Θυμίζουμε ότι προκρίσεις για την τελική φάση του Κυπέλλου έχουν πάρει οι παρακάτω ομάδες:

Γ.Σ Γλυκών Νερών, που επικράτησε του Α.Ο.Δ Μεταμόρφωσης με σκορ 0-3 (24-26, 19-25, 20-25), η Α.Ε Αμπελοκήπων, που επιβλήθηκε της Α.Ε Μαγκουφάνας με σκορ 3-0 (31-29, 25-21, 25-08) και το Π.Α.Κ Χαλανδρίου. 

Από το σημερινό προημιτελικό ανάμεσα στις ομάδες Α.Ε Γκράβας και Α.Σ Παπάγου θα προκύψει η τέταρτη φιναλίστ του θεσμού, που αναμένεται να διεξαχθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018, σε έδρα που θα ορίσει η Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. 

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Γ.Σ Κορωπίου για τη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Καλή η διαιτησία, των κ.κ Βασίλη Νικάκη, Φραγκίσκου Βαρατάση και Ιωάννας Κρητικού.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων:

Γ.Σ Κορωπί: Προπονητής: Δημήτρης Γιαμαλής. Αθλήτριες: Θ. Αγγελική, Σ. Δαρεμά(λ), Ε-Ι Μπαγλατζή, Σ. Μπασιαδάκη(λ), Α. Πολύζου, Α. Στάθη, Σ. Αποστόλου, Π. Ζήση, Α. Λαζαρή, Ε. Μπασιαδάκη, Γ-Α Μπορονικόλα, Δ-Ε Ρόκκου, Κ. Τράκα-Ζαρκάδη. 

Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη . Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ),Έρρικα Μαλβασόρι, Πέρσα Σακελλαρίδη, Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου. 

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.