Ο ΠΑΚ Χαλανδρίου ευχαριστεί

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και ταυτόχρονα να συγχαρεί τις Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Σωματείου μας,

την Προπονήτρια κ. Έφη Μαρτσουκάκη, τον Γυμναστή κ. Δημήτρη Διαμαντάρα, τον Φυσιοθεραπευτή κ. Αργύρη Βλαχούτσικο, τον Στατιστικολόγο κ. Άλκη Μπέλο, τον Έφορο κ. Θεοδόση Μαυρίδη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας κ. Βασίλη Καλαντζή, για την επίτευξη του τριπλού στόχου στο πρωτάθλημα του Α Ομίλου της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη καθώς συνεχίζοντας με το ίδιο ροστερ και με την ίδια προπονήτρια, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης, διαχειριστήκαμε κάθε παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φθάσαμε στην κατάκτηση του κυπέλου της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την άνοδο μας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στους χορηγούς μας για την πολύτιμη υποστήριξη των προσπαθειών μας, αλλά και στον κόσμο μας για την συμπαράσταση που παρείχε στην ομάδα μας σε όλη την χρονιά και για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί του στο κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης» και δεσμευόμαστε ότι το αγωνιστικό θέαμα που θα παρακολουθήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.
Τα συγχαρητήριά μας ανήκουν στις παρακάτω αθλήτριες: Αρμάου Ρόζα, Βαρότση-Μαμίτση Ελένη, Βελισσάρη-Λυμπερίδου Μαρία, Γρηγοράτου Κωνσταντίνα-Μαρίνα, Δορμπαράκη Αγγελική-Ναταλία, Ιμπραχήμ Νάντια, Μαυράκου Στεφανία, Μιχαηλίδη Κωνσταντίνα, Νίκα Χριστίνα, Παπαθανάση Κατερίνα, Πασιαλή Χριστίνα, Πετροπούλου Δήμητρα-Ισιδώρα, Στεβάνοβιτς Νάντια και Στεργάκου-Νέλσον Ντενίς.
Κορίτσια σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις επιτυχίες τις χαρές αλλά και τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε όλη την χρονιά και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό σας. Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.