Κατακεραυνώνουν τον πρόεδρο του ΓΣ Χαλανδρίου οι αθλήτριες της ομάδας

Κάτι γίνεται στον ΓΣ Χαλανδρίου, καθώς αθλήτριές του στρέφονται εναντίον του για ανανέωση του ρόστερ χωρίς την σχετική ενημέρωση προς αυτές.

Συγκεκριμένα κοινοποιούν την ακόλουθη επιστολή: 

"Απαράδεκτη & Εκβιαστική Στάση του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου κ. Πανταζή, ο οποίος ανανέωσε το ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, χωρίς να ενημερώσει καμία από τις ενδιαφερόμενες παίχτριες. Το ατυχές συμβάν έφτασε στα αυτιά τους τυχαία από μελλοντικούς συνεργάτες του βόλεϋ, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις αθλήτριες ότι δυστυχώς έχουν δεσμευτεί στο εν λόγω σωματείο. Οι παίχτριες οι οποίες είχαν ενημερώσει προγενέστερα των προθεσμιών τον πρόεδρο της ομάδας εγγράφως, για την μη συνέχιση τους στο σύλλογο, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουν δημόσια πια, την παράνομη στάση του σωματείου για την δέσμευσή τους, χωρίς καμία ενημέρωση. Έτσι, ο εν λόγω πρόεδρος με παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι στις παίχτριες, ανανεώνει χωρίς τις υπογραφές τους και τη συγκατάθεσή τους τα δελτία τους, εκβιάζοντάς τες, εφόσον δεν είναι διατεθειμένος να τις αποδεσμεύσει και τις υποχρεώνει να συνεχίσουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο συγκεκριμένο σωματείο, παρά τη θέλησή τους.
Οι παίχτριες ενωμένες και με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για το άθλημα θα κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία για να δικαιωθούν."