Πρόκριση για τον Εθνικό με σύμμαχο τη φωνή του θρυλικού Μαντζουράνη

Την πρόκριση του στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ εξασφάλισε ο Εθνικός Πειραιά που απέκλεισε την πολύ μαχητική ομάδα του Μοσχάτου ομάδα Β' Εθνικής πριν από λίγο !!

Ο Εθνικός έκανε τα εύκολα δύσκολα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν αρκετά προβλέψιμος στο παιχνιδι του, πράγμα που ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί οι ομάδα μας αποτελείται από οκτώ νέα κορίτσια τα οποία τώρα σιγά σιγά αρχίζουν και δένουν σαν ομάδα, απέναντι σ' ένα πολύ πιο δεμένο σύνολο όπως αυτό του Μοσχάτου έχοντας εκπληκτικά ποσοστά στην άμυνα, με συνέπεια να δυσκολέψει πολύ την προσπάθεια των κοριτσιών μας να τελειώνουν φάσεις .
Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό νεαρής παίκτριας του Μοσχάτου, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο παρκέ, καθώς επίσης και τον μυϊκό τραυματισμό της ακραίας μας Ευαγγελίας Γιαννίκη, του οποίου η σοβαρότητα θα φανεί αύριο , που θα επισκεφθεί σε πρώτη φάση τον Φυσιοθεραπευτή μας Βασίλη Τζώρτζη.
Θέλουμε τέλος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους 560 περίπου ανθρώπους που μας τίμησαν με το να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μας από το "ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΙ" από το YouTube, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, να ζητήσουμε την κατανόηση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην παρθενική μας μετάδοση, να υποσχεθούμε ότι θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, και να τους ενημερώσουμε ότι σε λίγη ώρα θα υπάρξει ολοκληρο το παιχνίδι μαγνητοσκοπημένο από το κανάλι μας !!
Πολύ Καλή η διαιτησία των Χατζηβασιλείου & Κουτσούλα, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο αξεπέραστος Γιάννης Ματζουράνης, που με την φωνή του έκανε τον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου να δονείται σαν να ήταν γεμάτο κόσμο !!
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (c.p.t), Σταμπολίου, Γιαννίκη, Καραγιαννίδου, Σκαρλάτου Σάσσαλου (λίμπερο), Δημακοπούλου, Δελατόλα, Παρασκευή, Καραφαντή, Μουχτούρη, Παπαγεωργίου, Μπουρρέλι, Καστέλη (λίμπερο)