Έτοιμη η Κηφισιά για το CEV Challenge Cup παρά τις απουσίες (video)

Με απουσίες αλλά και πίστη για θετικό αποτέλεσμα η Κηφισιά στην Βουλγαρία

Την πρώτη του προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 19:00 αντιμετωπίζει την Νεφτοχίμικ Μπουργκάς για το CEV Challenge Cup.

Η Κηφισιά ταξίδεψε σήμερα στη Βουλγαρία έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, καθώς δεν ακολούθησαν την αποστολή ο Λούκας Ρανγκέλ (ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα) και ο Αντώνης Σπηλιώτης (γαστρεντερίτιδα).
 
Παρά τις σημαντικές απουσίες στο κέντρο, δεν λείπει η πίστη για καλό αποτέλεσμα το οποίο θα αφήσει «ορθάνοιχτη την πόρτα» για πρόκριση στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης στο Ζηρίνειο.
 
Σημειώνεται ότι αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή περίοδο για την ομάδα των βορείων προαστίων, με την εικόνα που παρουσίασε στους αγώνες προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τη συνέχεια.
 
Για το παιχνίδι κόντρα στη Νεφτοχίμικ Μπουργκάς, ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:
«Ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουμε την καλή προσπάθεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Παρά τις απουσίες μας, θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι.
Ξέρουμε ότι είναι σχετικά νωρίς και όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς ταλαιπωρούμαστε από κάποια προβλήματα.
Το παιχνίδι με την Νεφτοχίμικ Μπουργκάς είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε τα σημεία στα οποία υστερούμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία αποτελείται από ικανούς παίκτες, κάποιος από τους οποίους τους γνωρίζουμε. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι!
Η Νεφτοχίμικ Μπουργκάς πιέζει αρκετά από το σερβίς και το επιθετικό της παιχνίδι είναι αρκετά δυνατό.
Εμείς θα βασιστούμε στην ομαδική δουλειά, στις συνεργασίες μας που θέλουμε να αποκτήσουμε σε μπλοκ- άμυνα και στο κομμάτι της ανάπτυξης που θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.
 
Από την πλευρά του ο λίμπερο του ΑΟΠ Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης τόνισε:
Όλοι μας στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στο CEV Challenge Cup.
Είναι η ανταμοιβή της περσινής πορείας μας στη Volley League. Αν και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και έχουμε σημαντικές απουσίές, είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. «Διψάμε» για ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό στο Ζηρίνειο.
 
Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Βουλγαρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην υποδοχή, να έχουμε υπομονή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Πολυμέσα