Pantelis

Νέος προπονητής για τον ν.ΟΠΕΡ στην Α2

Η οικογένεια του ν. Ο.ΠΕ.Ρ. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, Γιώργο Μπουρμπάκη, τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δήλωση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου για τον αγώνα Άρης - ΑΕΚ

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, με την ευκαιρία των προβλημάτων που δημιουργούνται στην ομαλή διεξαγωγή αγώνων στα Εθνικά Πρωταθλήματα και με αφορμή τα όσα έγιναν πριν τον ορισμό της αναμέτρησης του Άρη και της Α.Ε.Κ. για την 9η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, προέβη στη παρακάτω δήλωση:

  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Η Εθνική ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Αλεξανδρούπολη όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Αυγούστου, πριν «μετακομίσει» στο Καρπενήσι απ' όπου θα αναχωρήσει για την Πολωνία προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Επιστρέψαμε εκεί που αρχίσαν όλα – Όλοι καταλαβαίνουν την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική»

Τρία χρόνια μετά την εκκίνηση της νέας προσπάθειας της Εθνικής, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Κόντρα στην Ουκρανία η πρεμιέρα της Εθνικής ανδρών

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-19 Σεπτεμβρίου σε Πολωνία, Εσθονία, Φινλανδία, Τσεχία.

Δ. Ανδρεόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη η Εθνική, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό στο Ευρωπαϊκό»

Από το 2009 έως το 2019, αυτά τα δέκα χρόνια η Εθνική ομάδα των ανδρών δεν είχε καταφέρει όχι μόνο να διακριθεί, αλλά ούτε καν να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση.

Κωτσάκης, Σπυριούνης, Χανδρινός: «Μπορεί να πετύχει η Εθνική, αξίζουν τις ευκαιρίες οι νέοι παίκτες»

Οι Φροίξος Κωτσάκης, Κυριάκος Σπυριούνης και Σπύρος Χανδρινός μιλάνε στο Gazzetta για την προετοιμασία της Εθνικής στην Κάρυστο, εμφανίζονται αισιόδοξοι για διάκριση στο Ευρωπαϊκό και τονίζουν πως οι ομάδες πρέπει να δώσουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών στο 8ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.ΠΕ (video)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας γυναικών GULLIERMO NARANJO HERNADEZ θα είναι ο ομιλητής στο 8ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με θεμα:

  • Κατηγορία ΦΟΡΕΙΣ