Τον Αύγουστο το 1ο Joma Cup Tournament

To 1o JOMA CUP TOURNAMENT είναι γεγονός!

Πιστοποιημένο Special Event 2020 από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά είναι 08-09 Αυγούστου 2020 στα υπερσύγχρονα γήπεδα ΛΟΥΞ plus n' light BEACH ARENA.

Oι τελικοί θα μεταδοθούν LIVE από τον IONIAN CHANNEL. Το πιο μοναδικό τουρνουά του καλοκαιριού, με την υπογραφή της αθλητικής εταιρείας JOMA SPORT GREECE και την υποστήριξη του "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ".

Μοναδικά events με σπουδαίους επαγγελματίες αθλητές της VOLLEYLEAGUE, σύμφωνα πάντα με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του COVID-19.

Τα ταμπλό θα είναι 12άρια και οι αγώνες του ταμπλό ξεκινούν σάββατο στις 09.00 ( Παρασκευή εάν χρειαστούν προκριματικά) Η διαμονή παρέχεται δωρεάν στα ζευγάρια του ταμπλό.

Έπαθλα 200€ η 1η θέση, 100€ η 2η θέση και μοναδικά δώρα στην 3η και 4η θέση!

Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά μέχρι Τρίτη 04/08 στις 14.00 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.