Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/BEACHVOLLEY/NORTH-OLYMPIADA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

King of the court και φέτος από το iBeach

Στις Σπέτσες και στο Beach Club Καΐκι θα διοργανωθεί φέτος το τουρνουά King Of The Court που διοργάνωσε και πέρυσι το iBeach του Κώστα Ταμπουρατζή (στο Οίτυλο Λακωνίας).

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020, και ούτως ή άλλως αποτελεί ένα διαφορετικό θεσμό που εφαρμόζεται πλέον και διεθνώς.

Το τουρνουά  θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου και έχει χρηματικά έπαθλα αλλά και δώρα χορηγών για τους νικητές.

Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση  των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.

Πληροφορίες για το τουρνουά των Σπετσών με υπεύθυνο τον πρώην διεθνή αθλητή και νυν προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή ΕΔΩ.

Η συνολική λίστα των αναγνωρισμένων τουρνουά ΕΔΩ, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).