Αναγνωρισμένες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ σε Θάσο και Κεραμωτή

Νέες διοργανώσεις αναγνωρίστηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. σε Κεραμωτή και Θάσο και εντάσσονται στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020.


Στην Κεραμωτή θα διεξαχθούν δύο τουρνουά στα γήπεδα του Beach Bar Paralia, σημείο γνωστό από την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων Masters και τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο παρελθόν. Οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν από 6 έως 12 Αυγούστου (Paralia Open 1) και 22-23 Αυγούστου (Paralia Open 2), θα είναι σε τρείς κατηγορίες (Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό) και θα έχουν συνολικά έπαθλα €900 ευρώ ανά διοργάνωση (€300 ανά κατηγορία).  900 ευρώ ανά διοργάνωση (€300 ανά κατηγορία).  

Επίσης παρόμοιο τουρνουά θα διεξαχθεί και στην γειτονική Θάσο και στο La Scala, τις ημερομηνίες 8-9 Αυγούστου, με τις ίδιες κατηγορίες και τα ίδια χρηματικά έπαθλα (€900). Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.  

Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.

Πληροφορίες για διοργανώσεις στις οποίες υπεύθυνος είναι ο κύριος Μπάμπης Γκλαβάκης (manager και των δύο beach bar), ΕΔΩ.

Η συνολική λίστα των αναγνωρισμένων τουρνουά ΕΔΩ, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).