Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/BEACHVOLLEY/NORTH-PREVEZA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Κατέβασε την αυλαία του το 1ο Junior North (photos + videos)

Με μεγάλη επιτυχία, παρά την ισχυρή βροχόπτωση του Σάββατου που ανάγκασε τη διακοπή των αγώνων, ολοκληρώθηκε το Junior North στην Πρέβεζα το βράδυ της Κυριακής.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στις Εγκαταστάσεις του Ερμή Πρέβεζας, είχε τη χαρά να παρακολουθήσει πολύ δυνατά παιχνίδια ανάμεσα στους μικρούς αθλητές, που έδωσαν πολύ καλά σημάδια για το μέλλον του beach volley

Νικητές στα αγόρια και Πρωταθλητές North Junior για το 2020 οι Καφούρος/Κουρτίδης και στα κορίτσια οι Γιορανίδη/Σακκά

Το North Arrea θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σπύρο και την Εύη Σακκά για την άψογη διοργάνωση καθώς επίσης τους τοπικούς χορηγούς, το Δήμο και την Περιφέρεια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Junior το φετινό καλοκαίρι, τους γονείς τους και να δώσουμε ραντεβού για το 2021 με περισσότερους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα!

Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 

agoriaapotelesmata

agoriakatataksi

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

koritsiaapotelesmata

koritsiakatataksi

{gallery}/New_Site/2019-2020/BEACHVOLLEY/NORTH-PREVEZA{/gallery}

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Πολυμέσα