H Eλπίδα Αμπελοκήπων πρωταθλήτρια Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ

Για τέταρτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΣ Ελπίς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον συγκλονιστικό τελικό τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ (21-25, 25-22, 25-21, 24-26, 15-12).

MVP αναδείχθηκε η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Κλέπκου, ενώ βραβεύτηκε ο σπουδαίος μεταμοσχευμένος αθλητής Απόστολος Χαριτωνίδης, ο οποίος έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑΜΕΑ.
Η διοργάνωση αφιερώθηκε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών και την Τράπεζα Εθελοντών που διατηρεί ο σύλλογος «Όραμα Ελπίδας».
Ο προπονητής των νικητών, Γιώργος Χρυσομαλλίδης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήρανε μέρος στο τουρνουά. Έγιναν αρκετά συναρπαστικοί αγώνες όσον αφοράορά το σκορ, υπήρχε νευρικότητα και από τις τέσσερις ομάδες. Για μας είναι η τέταρτη κούπα σε έξι Final 4 Νεανίδων. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει προσοχή, συνέπεια και συνέχεια στα αναπτυξιακά μας τμήματα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε ως σφήνα φέτος με καλό υλικό δυναμικά και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας. Ο τελικός ήταν αμφίρροπος και ευτυχώς τα καταφέραμε. Πλέον μας περιμένουν τα σπουδαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία στις τρεις ομάδες που συνεχίζουν και εύχομαι οι δύο να βρεθούν στον τελικό».
ΑΣ Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Σουπιώνη, Αρμουτσή, Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Ράντοβιτς, λ Ευγενίδου, Πατίκα, λ Ιασωνίδου.
ΠΑΟΚ (Χαριτωνίδης): Κλέπκου, Κυπαρίσση, Ηλιοπούλου, Τσώνη, Πιλιτσίδου, Λεονταρίδου, λ Σανιώτη, λ Λώλη.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Μπέλλος Ε, Πασπαλά Μ.