Άθλος Ορεστιάδας - Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου (Λιγκ Καπ προκριματικά 19/10, 18.00, Live Streaming, ESAP T.V. You Tube)

Στο γυμναστήριο των Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα γίνει ο αγώνας μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του νεοφώτιστου Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.
Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΟΦΗ - Φοίνικας Σύρου.

Ο αγώνας γίνεται στις Φέρες μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ορεστιάδας να κλείσει το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας για επισκευές.

Στην 3η του παρουσία στο θεσμό ο Άθλος τιμώντας τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον «αετό» του ελληνικού βόλεϊ, Νίκο Σαμαρά, φιλοδοξεί να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς.

Οι αθλητές του Γιώργου Μπακοδήμου, που κορυφώνουν την προετοιμασία τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν, θα πάρουν το βράδυ μια «πρώτη γεύση» από το γήπεδο, που στο παρελθόν φιλοξένησε αγώνες της Α2 ανδρών βόλεϊ, αλλά και προετοιμασία Εθνικών ομάδων κορασίδων-Νεανίδων.

Με σύμμαχο λοιπόν την παράδοση που τον θέλει να περνάει πάντα στην κύρια φάση του θεσμού, ο Άθλος δίνει ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας, του οποίου η στήριξη σε αυτή τη νέα αρχή θα είναι πολύ σημαντική. Παράλληλα έπειτα από συνολικά 7 φιλικά τεστ η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση την οποία ελπίζει ότι θα βγάλει και μέσα στο γήπεδο.

«Ξεκινάμε τα επίσημα ματς της σεζόν με ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στο νεοφώτιστο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, όπου ο Άθλος είναι τυπικά γηπεδούχος. Στα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει και είμαι ικανοποιημένος. Ελπίζω αύριο, σε μια άγνωστη έδρα και για τις δύο ομάδες να μας βγουν στο γήπεδο όλα όσα έχουμε πει στις προπονήσεις, αλλά κυρίως, μετά τα κωμικοτραγικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση” δήλωσε ο τεχνικός του Άθλου κ. Γιώργος Μπακοδήμος, που θέλει η ομάδα του να ξεκινήσει “με το δεξί” τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις.

Ο αγώνας θα είναι ο πρώτος επίσημος για τον Φλοίσβο μετά την άνοδο του στη Volley League και ο πρώτος για τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

«Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον Φλοίσβο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι με μία ομάδα που κάνει νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική κατηγορία και θέλει να αφήσει το δικό της στίγμα. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η αλλαγή έδρας δε ήταν δικό μας θέμα. Κοιτάμε την ομάδα μας και στόχος μας είναι η νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου Νίκος Νεόφυτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2024-25: Διαιτησία, πρόγραμμα