Η Εθνική Ανδρών στα σχολεία της Κοζάνης (VIDEO)

Αντιπροσωπεία των διεθνών αθλητών της Εθνικής επισκέφτηκε σχολεία της πόλης της Κοζάνης (1o ΓΕΛ, 10ο-17ο-13ο Δημοτικά Κοζάνης & στο Δημοτικό "Χαρίσιος Μούσιας"), καλώντας όλους τους μαθητές να κάνουν τη δική τους μεγάλη κερκίδα το τριήμερο (16-18/9) στο κλειστό της Λευκόβρυσης, στηρίζοντας τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο προκριματικό τουρνουά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρότι... νέος, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος σε ρόλο παρουσιαστή τα πήγε περίφημα αφού πρώτα είχε πάρει τη σχετική «άδεια» από τους δασκάλους των μαθητών προκειμένου το τριήμερο να ρίξουν... μελέτη στο βόλεϊ, αφήνοντας μόνο για λίγο το διάβασμα στην άκρη. Μαζί με τον Θανάση Πρωτοψάλτη και τον Άκη Ασπιώτη απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα!

Οι μαθητές τόσο στο δημοτικό, όσο και στις μεγαλύτερες τάξεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διεθνών μας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τριήμερο των αγώνων της Εθνικής μας!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ: ΕΔΩ

 

Πολυμέσα