Νανόπουλος και Μούχλιας καλούν τον κόσμο γήπεδο

Μετά τη μεγάλη εμφάνιστη της Εθνικής Εφήβων στην Άρτα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι στην Ισπανία, η ομάδα μας ετοιμάζεται να αντιμετωπίζει ένα ακόμα σημαντικό αγώνα ενάντια στη Σλοβενία.

Οι διεθνείς μας περιμένουν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για να τους ενισχύσει στη μεγάλη τους προσπάθεια για την πρόκριση.

O Αλέξανδρος Νανόπουλος που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του πριν τους αγώνες, δήλωσε στο Greekvolley για τον σημερινό αγώνα με τη Σλοβενία:

"Σήμερα αντιμετωπίζουμε την καλή ομάδα της Σλοβενίας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι . Είναι μια ομάδα που έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν αρκετές φορές και την γνωρίζουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για αυτό το μεγάλο παιχνίδι που θα δώσουμε σήμερα . Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ακόμα πιο πολύ από τις προηγούμενες φορές για αυτό το παιχνίδι .Περιμένουμε να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο Τ9 στης 20:00 και να μας ωθήσουν με την φωνή τους σε μια πολύ σημαντική Νίκη" .

Ο Σταύρος Μούχλιας που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι ενάντια στην Ισπανία και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας, μας είπε:

"Σήμερα η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι στην Σλοβενία. Από το προηγούμενο παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα μας και το πάθος μας. Περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας στο γήπεδο".