Τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Αστυνομίας στα Διαβατά

Ξεκινάνε τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης 10 ως 12 Μαϊου.

Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας θα είναι η Αυστρία και η Γαλλία. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που θα συμμετάσχει η Ελληνική ομάδα. Ο Μπάμπης Μουσίκας, λίμπερο της ομάδας μας είπε σχετικά:

"Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που θα συμμετέχουμε σε προκριματική φάση για το πανευρωπαϊκό Αστυνομικών.. Θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τις ημερομηνίες 10-12/05 με στόχο την πρόκριση στο Τορίνο το ερχόμενο φθινόπωρο.Ειμαστε έτοιμοι να εκπροσωπησουμε και πάλι επάξια την χώρα μας και την Ελληνική Αστυνομία στην τελική φάση όπως και το 2017 που καταλάβαμε την 7η θέση στην Ευρώπη."

Το ρόστερ:

Προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Οι Αθλητές είναι οι Μουσίκας Χαράλαμπος(ΑΕΚ), Θωμάς Δημητριάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Χατζόπουλος Δημήτριος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ιωάννης Σκαρλατίδης ( Άθλος Ορεστιάδας) Νικόλαος Αλεξάκης (Άθλος Ορεστιάδας), Τσιαμίτας Χρήστος (Ασα Έβρος Σουφλίου), Κάλφας Πασχάλης (Πανιώνιος), Γιαννόπουλος Γεώργιος (Πανιώνιος), Τζόρτζωνας Παναγιώτης (Φοίβος Μελλισιων), Βαρβέρης Θεοδόσιος (Ιωνικός Διαβατών), Κατσακούλας Βασίλειος (Αθλεση Μυτιλήνης), Παπανικολάου Δημήτριος (Πανελλήνιος), Ντινόπουλος Μενέλαος (Α. Ο Παγκρατίου), Ιωάννης Μιχαλοπουλος (Πανελλήνιος).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τρίτη 10/5 Τεχνική Σύσκεψη, Προπόνηση

Τετάρτη 11/5

10.30 Ελλάδα - Αυστρία

17.30 Αυστρία - Γαλλία

Πέμπτη 12/5

9.30 Ελλάδα - Γαλλία