Final Four Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ: Στο “σπίτι” της Νίκης η γιορτή του βόλεϊ!

Στο “σπίτι” της Νίκης Αμαρουσίου, το κλειστό της Κοκκινιάς (σ.σ. 2ο Λύκειο Αμαρουσίου), θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ, το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε επισήμως απ’ τη διοργανώτρια αρχή!

Έτσι, η Νίκη Αμαρουσίου θα έχει τη χαρά να είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την επιτυχία του Final Four, σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει το Τρόπαιο του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ μέσα στην έδρα της!

Το Σάββατο 17/12, θα διεξαχθούν οι δύο Ημιτελικοί Γυναικών. Την αυλαία θα ανοίξει η αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αθηνά Μαγκουφάνας στις 18:30, ενώ θα ακολουθήσει δύο ώρες αργότερα το Φοίβος Μελισσίων – ΑΕ Αμπελοκήπων. Την Κυριακή 18/12, στις 17:00 έχει οριστεί ο Τελικός Ανδρών, ενώ στις 19:00 θα έχουμε το πρώτο σερβίς του Τελικού των Γυναικών. Σημειωτέον, οι Ημιτελικοί Ανδρών θα διεξαχθούν στο κλειστό της Κερατέας και μόνο ο Τελικός Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Κοκκινιάς, έπειτα από απόφαση της ΕΣΠΑΑΑ.

Σάββατο 17/12   (Κλειστό Κοκκινιάς Αμαρουσίου)

18:30   1ος Ημιτελικός   Αθηνά Μαγκουφάνας – Νίκη Αμαρουσίου

20:30   2ος Ημιτελικός   Φοίβος Μελισσίων – ΑΕ Αμπελοκήπων

Κυριακή 18/12   (Κλειστό Κοκκινιάς Αμαρουσίου)

17:00  ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

19:00  ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ