Νίκη του Θρίαμβου στην πρεμιέρα (VIDEO)

Με το δεξί μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις και του πρωταθλήματος ο Θρίαμβος, μετά τη νίκη με 3-0 σετ στην Γλυφάδα απέναντι στην Ευρυάλη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ.

Με τρομερή διάθεση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα κορίτσια της ομάδας μας και από το πρώτο σερβίς πήραν το προβάδισμα. Το πρώτο σετ κύλησε δίχως ιδιαίτερη αντίσταση από την Ευρυάλη και το τελικό 25-17 έδωσε στον Θρίαμβο προβάδισμα στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ευρυάλη παρουσίασε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, μέχρι τους 20 πόντους οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά ο Θρίαμβος με ένα σερί κατέκτησε και το 2ο σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ και πάλι μέχρι ένα σημείο η Ευρυάλη κόντραρε τον Θρίαμβο, αλλά με ένα νέο σερί, οι αθλήτριες της ομάδας μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους. Το τελικό 25-18 του 3ου σετ, έδωσε τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στον Θρίαμβο.

Ευρυάλη – Θρίαμβος 0-3 (17-25, 21-25, 18-25)

Ευρυάλη (Γκούντας): Ηλιακοπούλου, Μπαλή, Μαγγίνα, Μαρκοπούλου, Μαύρου, Μπραβάκου, / Μανώλη (λ), Καραμπαλή (λ), Δημητρίου, Καλοσάκα, Κατσιλιέρη.

Θρίαμβος (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Στρατίκη, / Τσαβδαρίδου (λ), Μπενέτση, Βερνάδου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας και ο γενικός αρχηγός του βόλεϊ Γιάννης Θεοδοσιάδης.


Μήτση: «Μπορούμε να παίξουμε ακόμα πιο καλό βόλεϊ»

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ήταν πολύ έτοιμες, πολύ ορεξάτες και για τη νίκη και για να αποδείξουν ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα πιο καλό βόλεϊ. Ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και επιθυμούσαμε, βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε. Ελπίζουμε στην άνοδο, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν έχουμε δει και δεν τις ξέρουμε και έτσι θα τις αντιμετωπίζουμε μία προς μία».

Λυμπεροπούλου: «Ήμασταν έτοιμες»

«Ήμασταν έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την ομάδα (Ευρυάλη), μετά από αρκετή προπόνηση και έχουμε επίσης πολύ έμπειρη προπονήτρια. Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες φάσεις στις λεπτομέρειες, με τη νίκη αυτή δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε δυναμικά».

 

Πολυμέσα