Το πρόγραμμα της Volley League 2024-2025

Το πρόγραμμα της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

A.O. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Ο. Φλοίσβος - Ο.Φ.Η.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

2η αγωνιστική - 11η αγωνιστική

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φλοίσβος
Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

3η αγωνιστική - 12η αγωνιστική

Α.Ο. Φλοίσβος - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ο.Φ.Η.
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Πήγασος Πολίχνης

4η αγωνιστική - 13η αγωνιστική

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.
Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο. Φλοίσβος
Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

5η αγωνιστική - 14η αγωνιστική

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.
Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο. Φλοίσβος

6η αγωνιστική - 15η αγωνιστική

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Ο. Φλοίσβος - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

7η αγωνιστική - 16η αγωνιστική

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Φλοίσβος
Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Π.Α.Ο.Κ.

8η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ο.Φ.Η.
Πήγασος Πολίχνης - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Ο. Φλοίσβος - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

9η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φλοίσβος
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Αντρέα Γκαρντίνι

«Είναι χαρά μου που είμαι εδώ. Η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό είναι γιατί είναι ένας ιστορικός σύλλογος και είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Έχουμε υψηλούς στόχους και θα είναι μία ωραία σεζόν. Είδα ότι το επίπεδο στην Ελλάδα είναι καλό και καταλαβαίνω ότι θα είναι δύσκολα. Ακόμα δημιουργούμε την ομάδα και είμαι αισιόδοξος για τους παίκτες που έχω. Θέλουμε χρόνο αλλά έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να είμαστε ξανά πρωταθλητές και γι'αυτό θα παλέψουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος».

Ντράγκαν Τράβιτσα

«Χαίρομαι που είμαι και φέτος εδώ. Νιώθω λίγο Έλληνας και ευχαριστώ τον Κουμεντάκη που με έχει μάθει πολλά για τη χώρα. Είναι η τρίτη χρονιά μου εδώ και λατρεύω τη χώρα, την κουλτούρα και αυτό που προσφέρει. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Παναθηναϊκός Α.Ο.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος

«Αρχικά να πω ότι όλοι μας πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα. Πιθανότατα για 4η συνεχόμενη φορά θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό. Πολλά σπορ το προσπαθούν, εμείς το καταφέρνουμε. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και στην ομοσπονδία. Επίσης να πω ότι πρέπει να δώσει ένα επιπλέον όραμα στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό ακούσαμε από τον πρόεδρο. Το ζητούσα και εγώ στα προηγούμενα χρόνια με μεγάλες προετοιμασίες και αγώνες.

Όσον αφορά τη Volley League, είναι από τα πιο δυνατά της Ευρώπης. Οι δέκα ομάδες και τα ρόστερ θα δείξουν ότι θα γίνει συναρπαστικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να διακρίνουμε την άνοδο των ομάδων. Οι διοικήσεις και με την βοήθεια της ΓΓΑ προσφέρουν συνεχώς περισσότερα, οργανωτικά και οικονομικά. Οι προπονητές είναι καταξιωμένοι και γνώστες του βόλεϊ. Περιμένουμε να δούμε ένα υπερβολικά συναρπαστικό πρωτάθλημα. Με περηφάνια θα πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής όλων των τίτλων. Αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από σκληρή δουλειά. Δημιουργήσαμε ένα μοντέλο οικογένεια που ο ένας προσπαθεί να καλύψει τον άλλον. Το ίδιο και φέτος και θα στοχεύσουμε σε όλους τους τίτλους».

Ανδρέας Φράγκος

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε μία νέα ομάδα με αρκετές προσθήκες. Ποιοτικοί και νέοι παίκτες. Σαφώς θέλει χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Από την άλλη βλέπω παιδιά με διάθεση και δείχνουν πάθος στο γήπεδο. Εύχομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε να παλέψουμε για όλους τους τίτλους».

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Σάκκης Ψάρρας

«Ο πήχης είναι ψηλά. Απλά εμείς δεν έχουμε το άγχος των αντιπάλων μας. Έχουμε οράματα και σχέδια. Η διοίκηση έχει ζητήσει να μην είμαστε πυροτέχνημα. Να έχει καλό μοντέλο αγωνιστικό και διοικητικό με γεμάτο γήπεδο. Ο Μίλωνας έδωσε πολλά πέρυσι στο ανδρικό βόλεϊ και έχει ακόμα να δώσει πολλά. Είναι και μεγάλη επιτυχία που πήραμε το πρωτάθλημα στους παίδες και στους έφηβους. Έχουμε βάλει όλα υατά τα χρόνια τα νέα παιδια΄να παίξουν και είμαστε περήφανοι γι'αυτό. Όποιος προπονείται και έχει φιλοδοξίες θα ανταμειφθεί».

Σπύρος Χάκας

«Ήταν τέσσερα όμορφα χρόνια στη Χαβάη. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να γυρίσω σε ένα μέρος οικείο. Εκεί έμαθα βόλεϊ και εύχομαι να μάθω κια άλλα. Είναι πρότυπο ο Μίλωνας. Δουλεύουμε όλοι πολύ καλά. Σιγά σιγά δενόμαστε και έχουμε υψηλούς στόχους».

Π.Α.Ο.Κ.

Γιόσκο Μιλένκοσκι

«Πρώτα απ΄όλα είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ. Το πρωτάθλημα κάθε χρόνο δυναμώνει και περιμένω μία συναρπαστική σεζόν. Έχουμε νέα ομάδα με 10 καινούργιους παίκτες σε νεανική ηλικία. Ελπίζω πως βήμα βήμα θα βρούμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε κάτι καλό. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δεθούμε ως ομάδα, θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους όπως κάθε χρόνο».

Γιάννης Τακουρίδης

«Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους αθλητές. Ο πρώτος στόχος έχει ήδη ξεκινήσει και είναι να δεθούμε ως ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Περάσαμε όλοι δύσκολα χρόνια, ειδικά η δική μου η φουρνιά. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που βελτιώνονται και θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αρκετές ομάδες δυνάμωσαν. Ελπίζω να δούμε ωραίους αγώνες σε γεμάτα γήπεδα και νέα παιδιά να πρωταγωνιστούν. Όποιος κάνει προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ πέφτει έξω. Κάθε χρόνο ο σύλλογος κατακτά έστω και έναν τίτλο».

Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Κώστας Χριστοφιδέλης

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά η περσινή και παρόλο που το τέλος ήταν αυτό το οποίο ονειρευόμασταν, δεν σας κρύβω ότι περάσαμε αρκετές δυσκολίες, αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες καταφέραμε και ανδρωθήκαμε, φέραμε δύσκολα αποτελέσματα, τα οποία όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και μας τόνωσαν την αυτοπεποίθηση και μπορέσαμε να καταφέρουμε αυτό το δύσκολο έργο. Σίγουρα, κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζει τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής μόνο καλύτερο μπορεί να τον κάνει. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και φέτος θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα κυλήσει ομαλά, έχοντας την τύχη με το μέρος μας. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς βαθμολογική συγκομιδή λόγω κάποιων, δεν θα τους χαρακτήριζα τραυματισμούς, αλλά ατυχήματα. Επομένως, εύχομαι όχι μόνο για την ομάδα μου, αλλά και για όλους, πρώτα να έχουμε υγεία και να απολαύσουμε ένα καθόλα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ήταν ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, κάποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τίτλους, κάποιες ομάδες θα διεκδικήσουν στιγμές. Θέλω να είμαστε μια από αυτές τις ομάδες, να διεκδικήσουμε τις στιγμές μας ήδη μέσα στο γήπεδό μας, να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και παρόλο που πέρυσι φτάσαμε κοντά με ομάδες που είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε νίκες, φέτος πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το καταφέρουμε».


Για την Εθνική ανδρών: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω των συνθηκών. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι οι αθλητές έχουν την ανάγκη να βρίσκονται περισσότερο χρόνο μαζί. Το μόνο που απομένει είναι ποιες διοργανώσεις θα συμμετέχουμε. Μετά από αποχή τριών μηνών καταφέραμε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αθλητών και να αντιμετωπίσουμε την Βόρεια Μακεδονία που λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν, πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μας γέμισε με όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον. Η εθνική απαρτίζεται από νέα παιδιά και πιστεύουμε σε αυτούς. Θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά που είναι άξια».

Στεφάν Οκοσάνοβιτς

«Έχω την εμπιστοσύνη από το σταφ, την διοίκηση και των συμπαικτών μου. Ήθελα να παραμείνω και να ηγηθώ της ομάδας και χαίρομαι που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία φέτος».

Ο.Φ.Η.

Γιάννης Καλμαζίδης

«Φιλοδοξία της ομάδας και του συλλόγου είναι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο Δεν μπορούμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε τώρα γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες αλλά πραγματικά προσπαθούμε».

Ματέι Μιχαΐλοβιτς

«Εχουμε ένα διαφορετικό κόουτς που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς και ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι οφ».

Α.Ο. Φλοίσβος

Νίκος Νεόφυτος

«Είμαστε η πιο νέα ομάδα της κατηγορίας η οποία σε τέσσερις αγωνιστικές χρονιές ανέβηκε στην κατηγορία,.. Είναι ένα θαύμα αλλά έχουμε ένα πρόεδρο με μεγάλα όνειρα, όπως είναι ο κ, Αγγελόοπουλος. Κάνουμε μεγάλη δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι και θέλουμε να πάμε πιο ψηλά ώστε να δούμε ουρανό και ο στόχος είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολη η σεζόν με πολλά αμφίρροπα ματς».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης

«Σε μια νεοφώτιστη ομάδα υπάρχουν πάντα ζητήματα οργανωτικά αλλά η διοίκηση και ο Δήμαρχος μας βοηθούν και κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτερα… Σαν μονάδες έχουμε τα στοιχεία κι απομένει ως ομάδα να δέσουμε για να φτάσουμε ψηλά».

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Νίκος Ζαλμάς

«Ο στόχος της ομάδας είναι να μην περάσει ο Φοίνικας τα περσινά κι ο δικός μου στόχος είναι να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας… Να αποκτήσει εξωστρέφεια στο νησί να ξαναφέρει τον κόσμο και να κάνει πράγματα στη Σύρο που δεν έχουν γίνει χρόνια. Να φέρει παιδιά στο ανδρικό βόλεϊ και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική . Υπάρχει μια διοίκηση που βοηθάει πάρα πολύ αλλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη φιλοσοφία της ομάδας

Άκης Ασπιώτης

«Είχαμε μία δύσκολη χρονιά πέρσι αλλά τώρα θέλουμε το βήμα παραπάνω… Ο στόχος μας είναι οι πρώτες πέντε θέσεις… Έχουμε δίπλα μας τη διοίκηση, αλλά θα χρειαστούμε και τον κόσμο στο πλευρό μας για να εχουμε έδρα όπως παλιά».

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Γιώργος Μπακοδήμος

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην πόλη από τότε που ήμουν και πάλι στην Ορεστιάδα… Είναι βαρύ το φορτίο γιατί ο Αθλος ο μοναδικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας σε μεγάλη κατηγορία αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και ο κόσμος έρχεται ακόμη και στις προπονήσεις. Υπάρχει θετική αύρα αλλά χρειάζεται υπομονή».

Ονούρ Τσουκούρ

«Ο στόχος είναι να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι.. Να μην παίξουμε τόσο τάι μπρέικ και να είμαστε καλύτεροι, Έχουμε νέο κόουτς, πολλούς νέους παίκτες αλλά δουλεύουμε και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα φανεί στο γήπεδο».

Πήγασος Πολίχνης

Γιάννης Ορφανός

«Υπάρχουν δύο γκρουπ δυναμικότητας στο πρωτάθλημα κι ο στόχος είναι να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από το κάτω γκρουπ… Η ομάδα είναι για πιο πάνω. Πέρσι φτάσαμε ένα βήμα πριν τα καταφέρουμε και φέτος έχουμε πεισμώσει για να το πετύχουμε. Ο Πήγασος είναι μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης που έχει καταφέρει να είναι πιο ψηλά από ιστορικά σωματεία της πόλης. Αυτό έχει δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές και κάθε χρονιά εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος»

Αργύρης Μαυροβουνιώτης

«Όπως είχαμε πει καις τις προηγούμενες κληρώσεις το ταξίδι συνεχίζεται, Ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο. Φτάσαμε κοντά στην Ευρώπη πέρσι, θέλουμε φέτος να το πετύχουμε και να έχουμε την ίδια εικόνα στο γήπεδο. Αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».