Κόϊστρα: «Παίζουμε βόλεϊ για να διασκεδάσουμε τον κόσμο» (VIDEO)

Ο Βίτσε Κόϊστρα πήρε το βάπτισμα του πυρός στον τελικό του Λιγκ Καπ καθώς ουσιαστικά ήταν η πρώτη του μεγάλη χρονικά συμμετοχή σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας μπει για λίγο αλλαγή στον αγώνα απέναντι στον Άρη.

Μιλήσαμε με τον Βίτσε μετά το τέλος των απονομών:

Ήταν ο πρώτος σου αγώνας με τον Ολυμπιακό, πως νοιώθεις που ταυτόχρονα πήρες το Λιγκ Καπ;

«Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου σήμερα καθώς έπαιξα εχτές πρώτη φορά …»

Για λίγο …

«Ναι, για λίγο δεν έπαιξα πολύ εχτές. Σήμερα μπόρεσα να κάνω κάτι και ήταν σπουδαίο που πήραμε το βραβείο, είναι μια ομάδα με μεγάλη φήμη που θέλει να παίρνει τρόπαια και γι’ αυτό χαίρομαι πολύ με το αποτέλεσμα και φυσικά που μπόρεσα να κάνω κάτι  αλλά είναι ήδη μια καλή ομάδα κι είναι εύκολο να παίζεις με μια καλή ομάδα.»

Ήταν η πρώτη σου επαφή με τους οπαδούς του Ολυμπιακού σήμερα, τι γνώμη έχεις;

«Είναι πολύ δυνατοί οπαδοί, έχουν μεγάλο κίνητρο και αυτό μας βοηθάει και ίσως να είναι δύσκολοι για τους αντιπάλους μας κι αυτό μας βοηθάει επίσης.»

Έχεις πει στη συνέντευξη που μας έδωσες πως σου αρέσει να παίζεις μπροστά φιλάθλους όπως οι Έλληνες. Νομίζεις πως θα μπορέσεις να τους κοντρολάρεις καθώς μερικές φορές μπορεί να γίνουν κάπως «υπερβολικοί»;

«Ναι το έχω ακούσει αυτό. Φυσικά, παίζουμε βόλεϊ για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να διασκεδάσουμε τον κόσμο κι αν δεν υπάρχουν θεατές δεν είναι διασκεδαστικό για εμένα κι έτσι μου αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο, εντάξει μπορεί να γίνουν λίγο «τρελλούτσικοι» μερικές φορές αλλά θα δούμε. Όλα γίνονται για να περνάμε καλά και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα άθλημα κι όλοι ζούμε γι’ αυτό το άθλημα.»

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σου απόψε;

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το μπλοκ μου, προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ήμουν ήδη πολύ ευχαριστημένος με αυτή την ατμόσφαιρα στην  ομάδα από την αρχή και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την ομάδα πως συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο και  είναι ωραίο να’ σαι σε αυτή την ομάδα.»

 

Πολυμέσα