Καπόλου/Σακελλαρίδη: "Καταφέρνουμε και το κάτι παραπάνω"

Αν και είναι η πρώτη τους χρονιά ως ζευγάρι στην άμμο, ήδη εντυπωσιάζουν.

Η αναφορά στις Κατερίνα Καπόλου και Πέρσα Σακελλαρίδη που όπως και στο Xylokastron Grand Slam, έτσι και στο Antirrion Masters ξεκίνησαν την διαδρομή τους από τα προκριματικά και έφτασαν ως την 7η θέση (και στα δύο τουρνουά).

«Είναι πολύ πιεστική η διαδικασία των προκριματικών γιατί είναι μονός αποκλεισμός και όλες οι ομάδες παλεύουν για τη μία ευκαιρία που έχουν. Είναι πολύ ανταγωνιστικά τα τουρνουά αλλά τα καταφέραμε ξανά και είμαστε χαρούμενες», δηλώνουν οι δύο αθλήτριες που ασχολούνται την τελευταία 5ετία με το beach volley, με την Κατερίνα Καπόλου να παίρνει εφέτος μια πρώτη γεύση από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ η Πέρσα Σακελλαρίδη είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά πέρυσι (με συμπαίκτρια την Αθηνά Χρυσομάλλη).

«Δουλέψαμε όλη τη χρονιά, κάναμε καλή πορεία στα ερασιτεχνικά και πήραμε την απόφαση να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο δοκιμάζοντας και τις δυνατότητές μας», σχολίασε η Κατερίνα, ενώ η Πέρσα, η οποία αγωνίζεται στον ΠΑΚ Χαλανδρίου, πρόσθεσε για την περσινή και την φετινή της εμπειρία: «Πέρυσι στόχος ήταν να βρεθούμε στο ταμπλό, εφέτος καταφέρνουμε και το κάτι παραπάνω.»