Για ό,τι καλύτερο η ΑΕΚ στην Ηλιούπολη

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών πέφτει την Κυριακή (20/11) στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν προβλήματα άλλα αγωνιστικά και άλλα όχι. Στο μεν στρατόπεδο της Ηλιούπολης, η συμμετοχή της Γκλιγκόροβιτς είναι αμφίβολλη ενώ οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι θα είναι η Σαλούστρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, έπειτα από την παραίτηση του προπονητή Δήμου Φιλιππάτου τις «κιτρινόμαυρες» θα οδηγήσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του και υπεύθυνος ακαδημιών, Χάρης Σκουτελέκος με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ακραία της Ηλιούπολης, Άννα Σπανού που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την παλιά της ομάδα, σημείωσε: «Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένες, αποφασισμένες και ενωμένες ώστε να έρθει ενα καθαρό αποτέλεσμα νίκης! Έχουμε κάνει ορισμένες κακές εμφανίσεις έως τώρα που δεν μας εκφράζουν. Ωστόσο, πιστεύω στην ομάδα μου καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ μέλλον και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Με την ΑΕΚ είχα την πρώτη μου εμπειρία στην Α1 και αγαπώ το κλίμα της παρότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα φέτος. Ωστόσο, είναι ένας αγώνας όπου πρέπει να κερδίσουμε και να καταφέρουμε να έχουμε έναν σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι μας«.

Από την άλλη, η αρχηγός της ΑΕΚ, Αποστολία Νούσια ανέφερε: «Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, ωστόσο εμείς αυτό που προσπαθούμε -όσο δύσκολο κι αν μοιάζει- είναι να μην μας επηρεάσουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, η ομάδα έχει βρει ένα ρυθμο και πάμε να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό το ό,τι καλύτερο».