Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι της

Ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Κατερίνα Γιώτα ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους,
καθώς ο πρόεδρος Βασίλης Πανάγος ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την σπουδαία διεθνή κεντρική.
Η πρώην αρχηγός του Ηρακλή θα αγωνίζεται και πάλι στην Κηφισιά μετά από απουσία 11 χρόνων.
Στο διάστημα αυτό (2013-2020) ήταν μέλος της εκπληκτικής ομάδας του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε συνολικά 14 τρόπαια ( 7 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και το ευρωπαϊκό του Τσαλεντζ καπ το2018) ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.
Βασίλης Πανάγος: « Η Κατερίνα επιστρέφει σπίτι της»
Για την μεγάλη επιστροφή της Γιώτα στον Ηρακλή, όπου τον ανεβάζει επίπεδο και κάνει πανίσχυρο το κέντρο της ομάδας του Ζηρινείου στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Βασίλης Πανάγος δήλωσε:
«Η Κατερίνα για μένα επιστρέφει σπίτι της καθώς είναι αθλήτρια που πρόσφερε πολλά τις περιόδους που αγωνίστηκε για εμάς και παραμένει η αρχηγός της καρδιάς μας.
Μετά την άνοδό μας, ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας καθώς με την εμπειρία της αλλά και το ήθος της θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Είναι μια αθλήτρια πρότυπο που πρωταγωνιστεί επι σειρά ετών στην μεγάλη κατηγορία αλλά και στην Ευρώπη και εκτός από την αδιαμφισβήτητη προσφορά της στην μεγάλη ομάδα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα νεαρά κορίτσια μας.»
Κατερίνα Γιώτα: Να προσφέρω τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας»
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την διοίκηση του Ηρακλή, η υψηλού επιπέδου κεντρική  δήλωσε συγκινημένη στη σελίδα του συλλόγου.:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον σύλλογο μετά από τόσα χρόνια και θα βρεθώ ξανά μαζί με ανθρώπους που υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, εμπιστοσύνη και σεβασμός.
Θα φροντίσω και αυτή την φορά με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω τα μέγιστα για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.»