Η Σοφία Δορούκα στον σχεδιασμό του ΑΣΠ Κόρινθος για τη νέα χρονιά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΑΣΠ Κόρινθος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της 23χρονης ακραίας Σοφίας Δορούκα.

Η Σοφία έχει ύψος 1,80 και το επαγγελματικό της παλμαρέ είναι πλούσιο, με πέρασμα αρχικά από ΓΑΣ Κουφαλίων και ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου, αλλά και με σημαντική εμπειρία από ομάδες όπως οι Μακεδόνες Αξιού και οι Πρωταθλητές Πεύκων.

Η οικογένεια του ΑΣΠ Κόρινθος της εύχεται καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με επίτευξη όλων των στόχων που έχουμε θέσει.

Welcome Σοφία!

Στις δηλώσεις της στο korinthosvolley.gr ανέφερε:

“Με την Κόρινθο έχουμε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν τόσο στην Volley League όσο και στην Pre League. Γνωρίζω τη δυναμικότητά της και κυρίως το μοναδικό φίλαθλο κοινό της για την απίστευτη υποστήριξή του στις παίκτριες. Ανυπομονώ να αναλάβω δράση! Ευχαριστώ τη Διοίκηση και την Προπονήτρια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη Επιτυχίες, με Υγεία και χωρίς τραυματισμούς”

πηγή: korinthosvolley.gr