Αήττητος εκτός έδρας ο Μυγδονιακός

Την 8η νίκη του στα 8 εκτός έδρας πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας την Κυριακή 28/1/2018 στο Νέο Ρύσιο την τοπική ομάδα της Αναγέννησης με σκορ 1--3(17-25)(15-25)(25-15)(20-25).

Μετά από 15 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού παραμένει αήττητη εκτός έδρας και υπολογίζει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τόσο στους εκτός, όσο και στους εντός έδρας αγώνες. Από την 3η θέση της βαθμολογίας, η εξασφάλιση μίας θέσης στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος φαίνεται εφικτός στόχος, αλλά υπολείπονται 7 αγωνιστικές μέχρι τότε και αγώνες με υπολογίσιμες ομάδες με τους ίδιους στόχους.

Όσον αφορά τον αγώνα στο Ν.Ρύσιο, τα κορίτσια του Μυγδονιακού στα δύο πρώτα σετ αγωνίστηκαν με λίγα λάθη και πολύ καλό μπλοκ. Η εικόνα αντιστράφηκε στο 3ο σετ όταν τα κορίτσια της Αναγέννησης αποφάσισαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα εκμεταλλευόμενες την μεσημεριανή ραθυμία (περίπου στις 15:00) των Πορτοκαλί! Στο 4ο σετ ο Μυγδονιακός μπήκε δυνατά, περιόρισε σημαντικά αρκετά προηγούμενα λάθη και καθάρισε το παιχνίδι.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής 2015, που προηγείται μία θέση και έναν βαθμό, θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Μυγδονίας για να ξεκαθαρίστεί από ποιά θέση της βαθμολογίας θα συνεχίσουν οι δύο ομάδες το πρωτάθλημα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ: (Σολκίδης Δημήτρης) Ριζοπούλου Ίνκα (C), Χριστολιάκου Αλεξάνδρα, Μπαλάσα Ευαγγελία, Γιοβανέκου Μαρία, Βουτσά Όλγα, Κουτούπα Αναστασία, Φουτσιτσάκη Δώρα (L), Γκαμάνη Ειρήνη (L), Πετσαλή Μ., Τσελάνι Μ., Πήττα Νικολέτα, Τριανταφυλλίδου Ε., Ανασίδου Σοφία, Ράμ