Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ΑΟ Θήρας (VIDEO+PHOTOS)

Στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, όπως είχε ανακοινωθεί, παρουσιάστηκε ο ΑΟ Θήρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Σε ένα πολύ όμορφο χώρο, με άψογο και οργανωμένο τρόπο ο ΑΟ Θήρας ξεκίνησε τυπικά τη φετινή σεζόν. Αν και δεν έλειψαν απουσίες εξαιτίας της απεργίας στα αεροδρόμια της χώρας, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν δυναμικό παρόν. Πρωταγωνίστριες, ποιες άλλες; Οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας μαζί με τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος κ. Σωτηρακόπουλος ήταν εκείνος που παρουσίασε την ομάδα του ΑΟ Θήρας (παράγοντες και χορηγούς), με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σκοπελίτη να ακολουθεί ενώ ο Απόστολος Οικονόμου παρουσίασε στους δημοσιογράφους και στο κοινό το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες. Ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια σεζόν καθώς η περσινή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα γέννησε υποχρεώσεις και προσδοκίες αλλά τα βήματα θα γίνουν αργά, κι οι άνθρωποι του ΑΟΘ ξέρουν να κάνουν αυτά τα βήματα, θέτοντας στόχο αρχικά την τετράδα και αναγνωρίζοντας ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που όπως τόνισαν, ιδίως ο πρώτος βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά.  Ακολούθησε χαιρετισμός του ειδικού γραμματέα της ΕΟΠΕ, Λευτέρη Κογκαλίδη, εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου που βρίσκεται στην Κοζάνη για τον αποψινό κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ανδρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Greekvolley σας παρουσιάζει επίσης αποσπάσματα από την παρουσίαση της ομάδας μέσα από τα οποία παρουσιάζεται η ομάδα της Σαντορίνης.

 

 

 

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μια βραδιά γεμάτη Εθνικό Γεύμα για τον Πανναξιακό »