Επεισοδιακή αρχή για το «Μιχάλης Ζορπίδης»

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η πρώτη μέρα του τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδης» που διεξάγεται στη Μίκρα.

Στο τουρνουά του Άρη ενώ ο αγώνας Νέστωρ - Πήγασος Πολίχνης έγινε κανονικά ο δεύτερος αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς σταμάτησε με 2-1 υπέρ της ΧΑΝΘ αφού οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού του γηπέδου φαίνεται να μην έκαναν και πολύ καλά τη δουλειά τους καθώς όρισαν παιχνίδι Β τοπικής κατηγορίας την ώρα που είχε οριστεί ο δεύτερος αγώνας του τουρνουά του Άρη. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αλλά τελικά ο αγώνας του Άρη με τη ΧΑΝΘ σταμάτησε με την ολοκλήρωση του 3ου σετ.

Στα αγωνιστικά …

Ο πρώτος αγώνας έγινε ανάμεσα στον Πήγασο Πολίχνης και στο Νέστωρα. Ο Πήγασος έχοντας τρεις απουσίες βασικών αθλητών (Ποχάνης, Αντύπας και Γκιουγκής ήταν τραυματίες) δεν παρουσίασε καλή εικόνα, αντιμετώπισε προβλήματα στην υποδοχή, ενώ έκανε και λάθη στο σερβίς με αποτέλεσμα να χάσει 3-1 από το Νέστωρα που ήταν σε καλύτερη φόρμα.

Τα σετ: 21-25, 20-25, 25-23, 21-25

Στον αγώνα που ακολούθησε η ΧΑΝΘ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τη βασική ομάδα (Τερζόγλου, Χρυσάφης, Μακράκης, Νικολακάκης, Τσιάρας, Γιάγκο, Πάντσιος) με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα το σετ από τον Άρη. Στο δεύτερο σετ ο Άρης πήρε προβάδισμα  20-18 αλλά δε μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά καθώς η διπλή αλλαγή της ΧΑΝΘ (Σακκά και Ζαλίδη σε Νικολακάκη - Τερζόγλου) βοήθησε και η ΧΑΝΘ γύρισε το σετ κατακτώντας το τελικά 24-26. Στη συνέχεια ακολούθησε το τρίτο σετ όπου ο Άρης άρχισε να βελτιώνεται πάρα πολύ και να κατακτά τελικά το σετ 21-25. Όμως η καλή εικόνα του Άρη δεν είχε συνέχεια καθώς όπως είπαμε ο άσχημος προγραμματισμός του γηπέδου έφερε τη διακοπή του αγώνα στο 2-1.

Τα σετ: 21-25, 24-26, 25-20

Από τον Άρη αγωνίστηκαν όλοι εκτός του τραυματία Κατσιαφλάκα.

Στο σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
17:30 μ.μ. Πήγασος Πολίχνης - ΑΡΗΣ
19:30 μ.μ. Νέστωρ - ΧΑΝΘ

Για τον Άρη σήμερα δε θα αγωνιστούν ο Κατσιαφλάκας και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση του Άρη για τη διακοπή του αγώνα με τη ΧΑΝΘ:

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο , τους αθλητές , τους παράγοντες , τους διαιτητές και όλους όσους βρίσκονταν εχθές στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ του 2ου Τουρνουά΄΄ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΡΠΙΔΗΣ΄΄ εξαιτίας της μη σωστής ροής του παιχνιδιού . Το ανθρώπινο λάθος του υπεύθυνου προγράμματος αμαύρωσε η απολίτιστη και εριστική συμπεριφορά του ΄΄προπονητή΄΄ ομάδας της επόμενης προγραμματισμένης συνάντησης για το Β τοπικό ! Βλαχομαγκιές (του στυλ θα σας πετάξω έξω από το γήπεδο ) και ψευτοτσαμπουκάδες ΔΕΝ δεχόμαστε από κανέναν διότι σαν ΑΡΗΣ πιστεύουμε ακράδαντα στο αθλητικό ιδεώδες ! Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των ΕΑΚ και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας για την συμβολή τους στην εκτόνωση της έντασης που ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως εξαιτίας αυτής δεν τελείωσε ως όφειλε ο αγώνας . Για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι ο Νέστωρ νίκησε 3 - 1 τον Πήγασο Πολίχνης και πέρασε στον τελικό ενώ στο ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ σταμάτησε στο 1 -2 υπέρ της ΧΑΝΘ η οποία και θα αντιμετωπίσει τον Νέστωρ !!! Όπως σας σεβόμαστε θα μας σέβεστε !!!