Πρώτη θέση για το Νέστωρ στο «Μιχάλης Ζορπίδης»

Mε τον τίτλο στο Νέστωρα ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Άρη «Μιχάλης Ζορπίδης» στη Μίκρα.

Ο Νέστωρ επικράτησε 3-2 της ΧΑΝΘ σε ένα συναρπαστικό τελικό που χρειάστηκε να πάει στο τάι μπρέικ για να βρει νικητή καθώς η ΧΑΝΘ παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ ισοφάρισε και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Η ΧΑΝΘ παρουσίασε πολύ καλή εικόνα απέναντι στο Νέστωρ που είχε όπως αποδείχτηκε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Στον άλλο αγώνα ο Άρης επικράτησε του Πήγασου Πολίχνης 3-2 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο Πήγασος δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο παρόλο που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατέκτησε το σετ. Ο Άρης ισοφάρισε 25-23  και ο Πήγασος απάντησε στο τρίτο σετ 27-25, ο Άρης κέρδισε πολύ εύκολα το τέταρτο 25-11 οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ καταφέρνοντας να το κερδίσει 15-10 και να πάρει την τρίτη θέση.

Από τον Πήγασο δεν αγωνίστηκε ο Ποχάνης ενώ από τον Άρη απουσίασαν ο Κατσιαφλάκας λόγω τραυματισμού και οι Παπαδημητρίου, Σταυρίδης λόγω υποχρεώσεων.

Ο προπονητής του Άρη, Στράτος Γζουντέλης είπε στο Greekvolley για το τουρνουά:

«Έγινε ένα τουρνουά με ωραία παιχνίδια ! Υψηλό το επίπεδο των παιχνιδιών με ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα !! Απο πλευράς μας δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα και τις απαιτούμενες βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν !!»

Ακολουθεί μια βδομάδα ξεκούρασης για τον Άρη που πιθανόν να αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό τον Πήγασο το άλλο Σαββάτο (δεν έχει οριστικοποιηθεί).

Στο τέλος του τουρνουά ακολούθησαν οι απονομές, ο Παπαϊακώβου παρέλαβε το χρυσό για το Νέστωρα, ο Χρυσάφης για τη ΧΑΝΘ και ο Ωρολογάς για τον Άρη.